Rosie Huntington-Whiteley ritka szépség, akiről még soha nem született rosszul elkapott fotó. Több mint tízéves modellkarrierje alatt még nem láthattuk rossz formában.

Nehéz elképzelni, hogy valakinek nincs egyetlen rossz periódus sem az életében, és, ha van, az soha nem látszik meg rajta. Pedig Rosie Huntington-Whiteley mindig ugyanazt a magas szintet hozza megjelenésével, hiszen bárhol kapják lencsevégre, stílusos, friss, és a tőle megszokott módon gyönyörű. A színésznőként is ismert modell 2017 nyarán adott életet gyermekének, ám alig fél évvel a szülés után már olyan bomba alakot villantott, hogy attól nyomban felbolydult az internet.

Rossz fotó még nem született róla, ami már önmagában is megérdemel egy elismerést, hiszen szakmájából és népszerűségéből adódóan is rengeteg képen szerepelt már. Legutóbb a C Magazine kedvéért brillírozott, melynek csapatával egy igazán jó kis divatsorozatot hoztak össze.

A stylist, Alison Edmond a Gucci, a Saint Laurent és a Louis Vuitton dögös tavaszi ruháiba öltöztette a brit szépséget, akinek a vizes hatású, hátrasimított frizura is nagyon jól áll. Bár Rosie Huntington-Whiteley alakja és bőre nem igazán igényel utólagos szerkesztést, azért a fotókon tetten érhető a nem kevés Photoshop-munka. A képeket Zoey Grossmann készítette.

 

Kiemelt kép: Jon Kopaloff/Getty Images.

Képgaléria képei: Zoey Grossmann/C Magazine.

  • Megosztás:
hirdetés