Az egykori Victoria’s Secret angyalt a világ szexi testtel és bájos arccal ismerte meg. Nos, ez nem változott, hiszen Heidi Klum még mindig nagyon jó formában van, továbbra is modellkedik, és a televíziós munkáit sem hanyagolja. Azt azonban kevesebben tudják róla, hogy valójában az átváltozások mestere, vagyis úgy el tudja maszkírozni magát, hogy olyankor szó szerint rá sem lehet ismerni az elbűvölő arcú modellre.

hirdetés

Heidi Klum igazi nagybetűs modell, aki a vörös szőnyegen mindig a legjobb formáját hozza, ám a hétköznapokon kedveli a lazaságot. Ilyenkor legtöbbször farmerba bújik, amit lezser felsőkkel kombinál. Nem bonyolítja túl a dolgokat, a megjelenése mégis mindig frissnek hat.

A jól öltözött Heidi tudja, hogy mi a legelőnyösebb a számára, sohasem szokott hibázni. Legtöbbször a nőies viseletek mellett teszi le a voksát, amelyekkel ki tudja hangsúlyozni, hogy mennyire jó formában van. Van azonban egy nap az évben, amikor jobban szeret rejtőzködni, semmint felfedni, megmutatni önmagát: ez a halloween estéje.

Heidi Klum a halloween királynője

Az évek során számtalan különleges, ijesztő és lenyűgöző jelmezbe bújt a 47 éves modell, és meg kell mondanunk, hogy profin csinálja, hiszen a legtöbb alkalommal szó szerint felismerhetetlen volt. Heidi Klum nagyon komolyan veszi a dolgokat, már hónapokkal az esemény előtt precíz terveket készít, hogy minden elkészüljön. Természetesen professzionális csapat segíti az átalakulásait, akik napokig dolgoznak a tökéletes jelmezen.

Pár éve a türelmesebb járókelők is megcsodálhatták, ahogyan a gyönyörű modell eltűnik az űrlény maszkja mögött, mivel Heidi egy üvegkalitkában készült el. Az átalakulás majdnem egy napot vett igénybe, ezt felgyorsított verzióban nézheted meg ebben a videóban.

 

Nem ez volt az egyetlen furcsa jelmez, amibe belebújt a szupermodell az elmúlt évek során, hiszen többek között Fiona és Jessica Rabbit kinézetét is lemásolta. A legkülönlegesebb átváltozásait gyűjtöttük össze egy csokorba.

 

Kiemelt kép: Tibrina Hobson / Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés