A 90-es évek óta tudjuk, hogy nem csak félkonty, hanem félig összefogott lófarok is létezik. Ez a retró frizura ismét óriási népszerűségnek örvend, a modellek is gyakran elsütik.

hirdetés

A magas copf rém egyszerű, mégis mutatós kis frizura, ám sokan úgy érzik, túlságosan vékony szálú, vagy kevés a hajuk hozzá, így az eredmény meglehetősen lapos. A fejtetőre biggyesztett, félig összefogott lófarok jó megoldás lehet erre a problémára, hiszen optikailag megdobja a haj volumenét.

Tiszta 90-es évek! Ez a retró frizura most a legmenőbb

Régen vastag, fodros hajgumival trükköztek a nők, ami magasan tartotta a copfot, a leengedett tincseket pedig besütötték, de épp csak annyira, hogy a laza, szélfútta lokniktól dúsabbnak tűnjön a hajkorona.

 

Az utóbbi időben sokan rákaptak erre a frizurára, ami nem meglepő, hiszen tombol a retró divat, ugyanakkor ez a lófarok roppant egyszerűen, pillanatok alatt összedobható. Hosszú, félhosszú, sőt, állig érő bob fazonból egyaránt elkészíthető. Hailey Baldwin Bieber és Bella Hadid a félcopf nagy rajongója, de Palvin Barbi is kipróbálta már a régi-új trendet.

Kiemelt kép: Paul Archuleta/Wirelmage/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés