Azt gondolhatnánk, hogy túlbuzgó retusőrök tüntették el a No Doubt énekesnőjének bájos vonásait a magazinfotókról, de nemcsak miattuk felismerhetetlen Gwen Stefani.

Az elmúlt pár évben sokan találgatták, hogy mi történhetett Gwen Stefani arcával, akinek bőre éppolyan feszes, mint karrierje kezdetén. Az szemmel látható, hogy az énekesnő öregedés helyett inkább teljesen átalakul: arcmimikája fagyosan merev, szemei ijesztően kidüllednek, álla keskenyebb, mint korábban, és a szája sem az igazi.

Konkrétumot senki nem tud arról, hogy milyen plasztikai beavatkozásokon esett át: sokan arcfelvarrást szimatolnak a háza táján, mások pedig úgy gondolják, valószínűleg a botoxot vihette túlzásba. Igaz, hogy a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb szőkesége a sminknek is nagy barátja, avagy cseppet sem bánik csínján vele.

Mindig több réteg maszkhatású alapozó van rajta, a műszempillái pedig már akkorák, mint két legyező. Régi vonásaiból manapság nem sokat lehet felfedezni, ami talán az eltúlzott sminknek, a fiatalító beavatkozásoknak, illetve a makulátlanra retusált fotóknak együttesen köszönhető.

Nemrég az amerikai Marie Claire ünnepi kiadásához készültek fotók az énekesnőről, melyeken alig lehet őt felismerni. 48 éves létére olyan az arca, mint egy porcelánbabáé, merev nézése miatt pedig egészen ijesztő benyomást kelt. A magazinhoz hasonlóan a Revlon kozmetikai márkát sem érdekelte, hogy modellje teljesen természetellenes. Gwen a New York-i cég sminktermékeit reklámozza, nem túl megnyerő mosolyával.

  • Megosztás:
hirdetés