Meghökkentő kampányt tervezett a divatház, de nem úgy sült el. Bár meglepődtünk, ennek egy oka volt: a plasztikrémnek kikiáltott Faye Dunaway igazán jól fest a képeken.

Az olasz divatház kampányaival és kollekcióival is gyakran provokálja a jó ízlést, ám úgy tűnik, nem feltétlenül az üzenet, inkább a különcködés kedvéért vállal be olyan divatreklámokat, melyek kilógnak a sorból. Az extravagáns látványvilág már hozzátartozik a luxusmárka arculatához, amit igyekszik megőrizni túlszínezett, bohókás ruháival és különleges, karakteres modelljeivel, akik némán mesélik el történeteiket a divatfotókon.

A Sylvie kézitáskákhoz készült idei kampányképeken a hatvanas-hetvenes évek szexikonja, Faye Dunaway tűnik fel a gazdag díva szerepében, aki teniszezik, utazgat, és hatalmas villájában élvezi az életet. A 77 éves, Oscar-díjas amerikai színésznő tavaly már egészen aggasztóan nézett ki a sok plasztikai beavatkozástól, melyeknek áldozata lett – merev, rezzenéstelen arcával csupán árnyéka volt egykori önmagának. A Gucci képein azonban meglepően jól néz ki, sokkal jobban fest a vártnál.

Faye Dunaway jól hozza a gazdag díva szerepét, és, ami még szimpatikusabbá teszi a fotókat, hogy érezhetően egy csipetnyi önirónia is áthatja a színésznő modellalakítását.

  • Megosztás:
hirdetés