Cate Blanchett nemcsak zseniális színészi tehetségéről és kortalan szépségéről, hanem kifinomult stílusáról is híres.

Az Oscar-díjas ausztrál színésznő, Cate Blanchett, bármilyen eseményen jelenik meg, mindig a figyelem középpontjában áll. Kifogástalan megjelenését nem csupán annak köszönheti, hogy szerencsés génekkel áldotta meg a természet, és az idő múlásánál jóval lassabban öregszik. A színésznő ugyanis remek stílusérzékkel rendelkezik, tökéletes eleganciája pedig még a jól öltözött színésznők között is kimagasló.

Bár szereti a monokróm, minimál szetteket, nem mindig kapaszkodik bele a biztonságos öltözködési szabályokba, hiszen a feltűnő részletmegoldásokat, a különleges színeket és anyagokat, valamint az izgalmas kiegészítőket és szabásokat sem veti meg, sőt, bátran kísérletezik a klasszikus és a modern divatelemek összegyúrásával.

Olykor stílusosan merész, míg máskor az arany középutat járja, de egy biztos, hogy az outfitje sohasem marad észrevétlen. Jól bánik a színekkel, és tökéletesen tisztában van az aktuális trendekkel, megjelenése pedig azt sugallja az ember felé, hogy határozottan tudja, mi áll jól neki. Cate Blanchett májusban tölti be az ötvenet, ám erről a külseje egy fikarcnyit sem árulkodik.

Kiemelt kép: Axelle Bauer-Griffin/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés