Chloë Moretz sokak szemében egy szárnyait bontogató divatikon, aki ugyan hangulata szerint ingázik az extravagáns és a nőies stílusok között, de általában jól eltalálja az arányokat. Nemrég azonban, egy igazán rendhagyó szettet öltött magára, amiben nincs semmi összhang. Kissé csalóka útra vitte az, hogy görcsösen ki akart tűnni a tömegből.

hirdetés

A 22 éves színésznő minden értelemben kinőtte a gyereksztár titulusát, ami nem csak a karrierjén, hanem a vörös szőnyeges bevonulásain is érezhető. A bájos kislány helyett egy határozott, divatos nőt láthatunk a kamerák előtt, akinek az esetek többségében tökéletes a megjelenése.

Ám legutóbb valami nagyon kibillentette egyensúlyából Chloë Moretz magabiztos stílusérzékét. Ha tippelnünk kéne, mi azt mondanánk, túlerőltette az extravaganciát, vagyis annyira különlegesen szeretett volna kinézni, hogy a végeredmény kaotikus és izzadságszagú lett.

Mellélőtt szettjével Chloë Moretz

Persze, értjük, milyen az, ha valaki egy nagyszabású Louis Vuitton show-ra hivatalos, ahol hemzsegnek a divatguruk. Egy szimplán csinos kis ruhával egy ilyen helyen nem lehet kitűnni a sorból, és úgy járja, ha a vendégül látó divatház darabjai közül is válogat az ember, ezért Chloë Moretz úgy érezte, megadja a módját, és rendhagyó szettbe öltözik. Bár minden méregdrága rajta, igazából semmi nem illik semmihez.

Képek: Marc Piasecki/Wirelmage, Pascal Le Segretain, Pierre Suu/Getty Images.

A nyolcvanas éveket idéző sziluettek ugyan követik a mai divatirányzatok fő csapásvonalát, de nem értjük, hogy kerül a bermuda ebbe a szettbe? Egy visszafogott, fekete nadrággal, vagy hosszú szoknyával még csak-csak elment volna ez a búvárruhára hajazó, erősen felcicomázott Louis Vuitton-felső, amelyen a nagyi kárpithuzata és sötétítő függönye is helyet kapott. Az öltözék legértékelhetőbb eleme a fűzős bakancscsizma és a kis kézitáska, illetve a színésznő csodás sminkje is sokat javít az összképen.

Képek: Pascal Le Segretain, Pierre Suu/Getty Images.

Ráadásul Chloë Moretznek sikerült összeöltöznie kolléganőjével, Jennifer Connelly-vel, aki stílszerűen szintén egy Louis Vuitton-felsőt választott a divatház bemutatójára, a 2020-as cruise kollekcióból. Ám ő sokkal szolidabb öltözékbe ültette a feltűnő blúzféleséget, például egyszerű fekete pantallóval és szimpla körömcipővel kombinálta.

Kiemelt kép: Jacopo Raule/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés