Fran Drescher neve sokaknak ismerős lehet, hiszen A dadus című sorozat a kilencvenes évek egyik sikerszériája volt. Rengeteg rajongót szerzett magának, és még manapság is sokan nosztalgiáznak a vicces epizódokon. A mulatságos történésekkel megtűzdelt alkotás nagy hangsúlyt fektetett a divatra, a karakterek mindig a legújabb darabokat viselték. A 63 éves színésznő az életben is remek stílusérzékkel rendelkezik, sőt, sokkal kifinomultabb ízléssel választ ruhát, mint az általa alakított Miss Fine!

hirdetés

Fran Drescher karrierje még a hetvenes években kezdődött. A színésznő pár kisebb alkotásban kapott szerepet, ám a valódi áttörést A dadus című sorozat hozta meg a számára. Fran Fine karakterének köszönhetően bemutathatta, hogy mennyire kiváló komika. A sorozat rengeteg rajongót szerzett magának, bár már befejeződött, sokan szívesen nézik újra a komédiát.

A színésznő később több filmben, sorozatban szerepet kapott, ám továbbra is Fran Fine karakterével azonosítják. Fran Drescher a sorozatban mindig nagyon sikkes volt. A mókás dadus imádta a divatot, emiatt több vicces szituációba belekeveredett.  A széria felvonultatta a kilencvenes évek összes népszerű fazonvariációját, ezeknek a többsége még manapság is megtalálható az üzletekben. A színésznő a valóságban is szereti a divatot, és szívesen visel testhezálló darabokat, de sokkal finomabb formában jeleníti meg a színeket, mintákat az öltözékeiben, mint a sorozatbéli karaktere.

Fran Drescher profin hangsúlyozza csinos alakját: megjelenése mindig kifogástalan

Fran Drescher ruhatárát mindig is a nőiesség jellemezte, a színésznő korábban nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy megfelelő fazonokkal hangsúlyozza darázsderekát. Az évek során ez egy szemernyit sem változott, Fran legtöbbször alakkövető kreációkat választ, amelyek szépen kiemelik csodás alakját.

A színésznő tisztában van nőies adottságaival, és a dekoltázsát úgyszintén szereti hangsúlyozni. Sosem viszi túlzásba, legtöbbször egy finom V-kivágással emeli ki az idomait. Ejtett vállú kreációk egyaránt találhatóak a repertoárjában, a ruhák hosszával azonban nem szokott trükközni, a jól bevált, térdig érő fazonokat részesíti előnyben.

 

Miss Fine a sorozatban sokszor viselt mintás, színes darabokat, az efféle kreációk Fran ruhatárában is megjelennek. Ám gyakran visel egyszerűbb tónusokat, kedveli a feketét, ami jól passzol bőrtónusához és hajszínéhez.

A nőies kosztümök inkább csak stílusfűszerként jelennek meg öltözködésében, legtöbbször egészruhára esik a választása. A kiegészítőket nem szokása halmozni, rendszerint egyszerűbb cipőket és pár visszafogott ékszert visel.

A sorozatsztár stílustrükkjeit a homokóra alkatúaknak igazán érdemes ellesni, hiszen az általa viselt nőies fazonok leginkább a karcsú derékvonalat hangsúlyozzák. Fran Drescher jó érzékkel válogatja össze azokat a ruhadarabokat, melyek tökéletes harmóniában egészítik ki egymást.

 

Kiemelt kép: CBS Photo Archive / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés