Végezz egy gyors tesztet: integess, ahogy csak bírsz, de ne úgy, mint egy szépségkirálynő. Ha a felkarodon lötyög a bőr, neked is szükséged van feszesítésre.

Ha tónustalan a vázizomzat, a felkar bőre hamar megereszkedik, és lötyögni kezd, mint a pulyka nyaka. Ez akkor is bekövetkezhet, ha nincs rajtad túlsúly, és sajnálatos módon, nemcsak harmincon túl lehet szembesülni ezzel a problémával. Ha zavar, hogy meglazult a bőr a felkarodon, edzőtermi bérlet híján is sokat tehetsz ellene, méghozzá könnyedén. Súlyzók helyett például, használhatod a saját testsúlyodat.

Ebben a videóban egy gyakorlatra találsz több változatot, melyekhez csupán egy falra lesz szükséged. Fumiko Takatsu, az Arcjóga módszer kitalálója és népszerűsítője a lehető legegyszerűbb módját találta meg annak, hogyan lehet feszesíteni a karizmokat. Azt azért nem árt tudni, hogy ezek a feladatok nem gyalulják le a felkarra rakódott zsírt, pusztán rugalmasabbá, feszesebbé teszik a megereszkedett bőrt, és tónusosabb izmokat eredményeznek, amennyiben naponta többször, rendszeresen elvégzed őket.

  • Megosztás:
hirdetés