A torna során legtöbbször egy-egy izomcsoportra koncentrálunk, pedig a legideálisabb, ha az egész testet átmozgatjuk, így egységesen dolgoztatjuk meg az izmokat.

Erőstő, fogyasztó torna Kayla Itsines-el

Az alábbi videót éppen ezért hoztuk, aminek segítségével egy kiváló harminc perces, teljes testre ható edzést végezhetsz el. A tornát nem más, mint a szupersztár fitneszedző, Kayla Itsines tartja, aki gondoskodik arról, hogy ezekkel a gyakorlatokkal formába lendülj.

Hogy könnyebb legyen, Kayla négy körre osztotta a tornát, szünetekkel, amik mindegyike hét percig tart. A harmadik és a negyedik kör az első kettő ismétlése, tehát valójában két különböző gyakorlatsort mutat be a videó. A körök négy különböző gyakorlatból állnak, amikből tíz ismétlést kell csinálni. Ez alól kivétel a hegymászó gyakorlat, amiből egyszerre húszat kell.

Kayla azt javasolja, hogy hetente egyszer végezd el ezt a tornát, és, hogy a testednek legyen ideje regenerálódni, másnap ne végezz semmilyen edzést.  Mielőtt nekilátsz, ne felejts el bemelegíteni, majd a végén nyújtással zárd az edzést.

 

Főkép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés