A stresszesebb időszakokra mindenkinek másképp reagál a teste. Sokan felszednek pár kilót, míg mások diéta nélkül is lefogynak. Mindkét eset bosszantó lehet, ha nem akar az ember új nadrágot vásárolni. A farmer szerencsére, varrás nélkül is könnyen alakítható darab, a fazonigazítás gyakran csak pár percet vesz igénybe. Ezek a hasznos trükkök még jól jöhetnek!

hirdetés

Ha csak pár centit csökken, vagy nő a derékkerület, felesleges drága pénzért új farmert vásárolni, hiszen elenyésző méretváltozás esetén néhány boszorkányosan ügyes, de egyszerű trükkel testre szabható a régi kedvenc, méghozzá olló, tű, és cérna nélkül!

Fogyás esetén persze, az öv is segíthet, de van más módja is annak, hogy ne álljon el a nadrág dereka, illetve, hízáskor ne vágjon be a gomb és csúszkáljon le a cipzár.

A farmerról eddig is tudtuk, hogy jól variálható ruhadarab, de most újabb előnyös oldalára derül fény: varrás nélkül sem lehetetlen kissé igazítani a fazonján. Ez nem csak a szélességére, a hosszára éppúgy igaz: mivel kevés nő akad, akinek a most kapható kreációk szárai nem lógnak rá a lábfejére, ezek a gyors megoldások mindenképp hasznosak lehetnek.

Egyszerű trükkök, amelyek varrás nélkül változtatnak a farmer fazonján

Amennyiben kifogytál a nadrágodból, lesd el a hátul megkötős ruhák karcsúsító trükkjét! Fogj egy hosszú madzagot, vezesd át a fenék felett található két, hátsó övbújtatón, majd húzd össze, és kösd meg olyan szorosan, amennyire szükséges.

Cipőfűzőt is alkalmazhatsz a célra, amit utána tűrj be a nadrág derekába, hogy ne látszódjon. Övvel is elfedheted a turpisságot, vagy kicsit ráhúzhatod a pulóvert.

Ha szűk lett a kedvenc fazonod, és nehezen tudod begombolni, egyetlen hajgumi segítségével orvosolhatod a problémát, a videóban látható módon. Ugyanez az eszköz akkor is jól jöhet, amikor felhajtod a nadrág alját. Egyrészt összehúzza a szárakat, így bővebb szabás esetén divatos répaszerű sziluettet nyerhetsz, másrészt rögzíti a feltűrt anyagot, vagyis nem fog lecsúszkálni menet közben.

 

A videó remek ötletekkel szolgál azok számára, akiknek meggyűlik a baja a farmernadrág hosszával. Rámutat, milyen sokféleképpen lehet feltűrni a mamafazon szárait, amikor edzőcipőt, vagy bokacsizmát visel az ember. Némelyik trükkös módszer egy kissé megváltoztatja a szabás vonalait, pedig egyik sem igényel varrást.

Szintén jó opció lehet, néhány centit levágni az anyagból, amennyiben túl hosszúak a szárak. A farmer előnye, hogy nem muszáj elszegni az alját, kirojtozva éppúgy divatos hatást kelt. Válogass kedvedre az egyszerű, de nagyszerű trükkök közül!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés