Esther McGregor nem is olyan rég még hosszú, aranyszőke hajú kamaszként pózolt nővére oldalán a Fendi kampányában, ám mára jelentősen megváltozott a stílusa, és az is kiderült, hogy igazán sokrétű egyéniség.

hirdetés

A fiatal modell Eve Mavrakis francia gyártástervező és Ewan McGregor színész második gyermekeként született Esther Rose néven 2001-ben. A pár négy lányt nevelt közösen válásukig, Jamyant, aki Estherrel egyidős, négyéves korában fogadták örökbe.

A legidősebb testvér, Clara szintén sokoldalú tehetség, aki színészként, producerként egyaránt bontogatja szárnyait, ugyanakkor modellként is dolgozik.

2018-ban Esther és Clara együtt szerepeltek a Fendi kampányában, és ez volt az a pont, amikor Esther felkeltette az ügynökségek figyelmét. Hamarosan beindultak a fotózások, és csodás portfólió készült az akkor még csak 17 éves lányról.

 

Bizonyára sokan kapkodtak volna az aranyszőke hajú, angyali arcú leányzó után, de ő nem tett fel mindent egy lapra a modellkedést illetően.

Igazi művészlélek, akit sok minden érdekel egyszerre. 18 évesen zenekart alapított egy korábbi iskolatársával French Thyme néven, és hamarosan kiadták bemutatkozó EP-jüket. A dalírás és zenélés mellett azonban tetoválással és fotózással is szívesen foglalkozik Esther.

Esther McGregor az egyik legvagányabb új arc a modellek között

Mindeközben a divatvilágban is keresi az útját a sokoldalú hölgyemény. Instagram-fotóiból az is lejön, hogy akár kreatív munkatársként is megállná a helyét a divatfotózásokon, hiszen elképesztően jó szeme van a dizájnos és menő beállításokhoz.

Ám nemcsak modellként bontogatja szárnyait, hanem a ruhatervezés úgyszintén foglalkoztatja. Egyik barátnőjével közös kollekciót hoztak létre EnL Clothing néven, amit az Instán népszerűsítenek.

Esther McGregor stílusa igencsak megváltozott az első fotózások óta, hosszú hajzuhatagát nyolcvanas éveket idéző mullet frizurára cserélte, ami rendkívül jól passzol kissé vadóc személyiségéhez. Láthatóan vonzódik a retró stílusú ruhákhoz és miliőhöz, ettől is olyan izgalmasak a fotói.

Nőies és szexi fotókat is bevállal, de ha kell, az androgün megjelenést éppúgy jól hozza a fotókon.

Ewan McGregor lányának minden adottsága és tehetsége megvan ahhoz, hogy sikeres modell legyen, de egyelőre a tanulmányaira koncentrál, ugyanis 2024-ben fog diplomázni.

 

Kiemelt kép: Ilya S. Savenok/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés