Estelle Lefébure a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legkeresettebb francia modellje volt, aki szőke bombázóként vonult be a Sports Illustrated történelmébe. Nőies megjelenésével ma is kitűnik a tömegből, sőt, 54 évesen éppúgy felforrósítja a levegőt a kifutón, mint 19 éves korában, amikor belecsöppent a divat világába.

hirdetés

A Dior, a Guess, a Cartier és a Revlon is odáig volt érte, de az átütő sikert a Sports Illustrated fotósorozatai hozták meg számára, melyekkel világhírnévre tett szert.

A háromgyermekes Estelle Lefébure azon modellek közé tartozik, akik méltósággal idősödnek. Túl az ötvenen is odafigyel sportos, formás alakjára, ám nem dramatizálja túl, hogy az arca már itt-ott ráncosodik.

Estelle Lefébure tudja, hogy kell viselni a feketét: stílusa franciásan egyszerű, mégis dögös

Francia nőhöz méltón, Lefébure stílusérzéke csalhatatlan. Általában letisztult, egyszerű eleganciára törekszik, de az ízlésesen szexi ruhadarabokat sem veti meg. Ő az, aki lezser, sportos szerelésben is jól mutat, hiszen nincs semmi mesterkélt a megjelenésében.

A modoros divatkövetés nem az ő műfaja, inkább a hangulata határozza meg, hogy mit visel. 2020 elején újra kifutóra lépett a párizsi divathéten, Jean Paul Gaultier haute couture divatbemutatóján. Ami azt illeti, az alakja nem sokat változott az évek során, és éppolyan vonzó fellépéssel szegezi magára a tekinteteket, mint karrierje kezdetén.

 

Kiemelt képek: Eammon M. McCormack, Tony Barson/FilmMagic/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés