Befagytak a kampányfotózások és a divatbemutatókra is várni kell még, de a látszat ellenére, a divatvilág nem alszik. A Dior kreatív agytornával szórakoztatja az otthonülőket. Ez az ingyenes játék azon túl, hogy megmozgatja az agytekervényeket, a divatimádóknak is tartogat egy kis csemegét.

hirdetés

Christian Dior imádta a memóriafejlesztő játékokat, kedvencei voltak a viktoriánus korban is nagy népszerűségnek örvendő logikai és szójátékok, melyek összehozták a társaságot. A divatház most fő alapítójának és atyjának, illetve az általa életre keltett stílusjegyeknek állít emléket egy jó kis játékkal, melyhez a legutóbbi kollekciók divatképeit használja fel.

8 különbség a két kép között: a Dior kreatív agytornája

A nyolcas különleges szám a Dior történetében. Monsieur Dior 1946. október 8-án nyitotta meg divatházát Párizs 8. kerületében. A nyolcas ugyanakkor a végtelen jelképe is, ami a divat körforgását szimbolizálja. Nem véletlen, hogy a Dior játékában is nyolc különbségre kell ráakadni a látszólag egyformának tűnő képek között.

Az első képeken Victoire de Castellane 2020-as Gem Dior elnevezésű ékszergyűjteményét láthatod, melynek bemutatóját és fotózását a velencei Palazzo Labia impozáns, barokk stílusú termeiben tartották.

Maria Grazia Chiuri tavaszi-nyári ready-to-wear kollekciója is felbukkan a fotók között, csakúgy, mint Kim Jones őszre tervezett férfikollekciója, mely egy izgalmas párbeszéd a Dior Homme kreatív igazgatója, és Shawn Stussy, a Stüssy márka alapítója között, amely Miami fényűző és kirobbanó energiáját tükrözi.

Ha imádod a szórakoztató, agytornáztató tevékenységeket, ez a keresgélős elfoglaltság pont neked való! A játék menete roppant egyszerű: töltsd le a képeket a Dior oldaláról – ahol további fotókat találsz -, nyomtasd ki mindet, majd karikázd be az egyformának tűnő fotók közötti eltéréseket. Minden képpárnál 8 különbségre kell ráakadnod. Az első kettő még egyszerűnek tűnik, de azután igencsak meg kell tornáztatnod a memóriádat. A megoldásokat itt nézheted meg, ha nem sikerül minden apró különbözőséget megtalálnod.

Képek: Dior.

  • Megosztás:
hirdetés