Emily Blunt és Florence Pugh nagyon hasonló ruhában jelent meg a 96. Oscar-gálán, mindketten olyan fazont választottak, amelynek pántjai ellenálltak a gravitációnak ahelyett, hogy a vállakra simultak volna.

hirdetés

Magyar idő szerint hétfő hajnalban zajlott az Oscar-díjak kiosztása, és ahogy arról már beszámoltunk, a női vendégek, jelöltek és díjazottak többnyire kifinomultan sikkes estélyi ruhában tették tiszteletüket a jeles eseményen. Mintha csak összebeszéltek volna, a letisztult elegancia stílusjegyei voltak a legmeghatározóbbak az Oscar-gálán, sokan egyszerű vonalvezetésű, visszafogott díszítésű kreációt viseltek az est folyamán.

A különlegesebb fazonmegoldások sem lőttek túl a célon, hiszen alapvetően szofisztikált megjelenéssel bírtak. Ilyen volt Emily Blunt és Florence Pugh választása, ők ketten hasonló ruhában tündököltek az Oscar-gálán, pedig más-más dizájner tervezte az általuk viselt darabokat.

Emily Blunt és Florence Pugh ruhája vonzotta a figyelmet az Oscar-gálán

Emily Blunt a Schiaparelli egyik szolid couture darabjában ragyogott az eseményen, míg Florence Pugh egy ezüstösen csillogó, merészebb kétrészes szettet választott a Del Core kollekciójából. Bár egyik kreáció sem bizonyult abszolút egyedinek, hiszen a szabásukban, a stílusukban és a különleges vállmegoldásukban egyaránt hasonlóak voltak, a közönség reakcióját elnézve, azért mindkét ruhaköltemény elkápráztatta az embereket.

Képek: John Shearer/Wirelmage/Getty Images.

 

A gravitációval dacoló vállpánt nagy sikert aratott, akár még népszerű divatelemmé is válhat a vörös szőnyeges rendezvényeken. Hiszen az efféle részletmegoldások úgy bolondítják meg a klasszikus vonalvezetésű elegáns ruhákat, hogy közben cseppet sem teszik túlzóvá vagy hivalkodóvá az összképet.

Képek: Aliah Anderson, Jeff Gravitz/FilmMagic/Getty Images.

 

Florence Pugh estélyi öltözéke inkább a szirom formájú, kristályos felsőrésztől tűnt merészebbnek, míg Emily Blunt gyöngyházfényű és ezüstösen csillogó viselete a visszafogott eleganciát képviselte.

Kiemelt képek: John Shearer/Wirelmage, Aliah Anderson/Getty Images.

Cikkfotók: John Shearer/Wirelmage, Aliah Anderson/Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés