Május 14-én, kedd este hivatalosan is megkezdődött a Cannes-i Filmfesztivál, méghozzá Jim Jarmusch The Dead Don’t Die – A halottak nem halnak meg – című zombifilmjének bemutatójával.

Ünnepélyes keretek között, tegnap elözönlötték a hírességek a Francia Riviérát, és kezdetét vette a 72. Cannes-i Filmfesztivál, amelyen rangos filmes díjak kerülnek kiosztásra. A filmes seregszemle egészen május 25.-éig tart, ahol nemcsak a nagyszerű alkotások, hanem a hírességek ruhái is fókuszba kerülnek.

A színésznők és modellek minden évben igyekeznek kitűnni a kavalkádból, és túlragyogni egymást a vörös szőnyegen. A finom elegancia és a legbájosabb megjelenés képzeletbeli díját éppúgy, mint tavaly, Julianne Moore-nak ítélnénk oda, bár idén akadtak azért vetélytársai is, de a leggyönyörűbb ruhaköltemények sem tudták túlszárnyalni a vörös hajú színésznő nőies kisugárzását.

Barackszínű selyemruhájában, Elle Fanning is magára vonta a figyelmet, nála például, annyira összeklappolt minden részlet, hogy zsenge fiatalkora ellenére méltán nevezhetnénk a nyitóceremónia legstílusosabb színésznőjének, hiszen pasztelles, vintage öltözékéhez a sminkje és a frizurája egyaránt jól passzolt. Leginkább az üde tavaszi divatszínek kerültek előtérbe a ruhaválasztásnál, de olyan különcködő is akadt, aki egy roppant egyszerű vonalú, fekete estélyi mellett döntött.

 

Kiemelt kép: Foc Kan/FilmMagic/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés