Nem elég, ha dús szemöldöknek örülhetünk, azt illik formára fésülni az idei trend szerint. Igen ám, de a makrancos szálak kéretik magukat, nem igazán akarnak katonás sorba állni. Itt a megoldás!

Az idei divat a sűrű, vastag szemöldököt támogatja, ám az sem mindegy neki, hogyan viseljük. A kifutók és a magazinok is visszaigazolást adnak arról, hogy a bozontos szemöldök nem csupán egy újabb Instagramos huncutság, hanem a sminkmesterek által is jóváhagyott szépségirányzat, mely a természetesség jegyében jött létre.

Azzal persze vitatkozhatnánk, hogy a homlokba fésült szemöldök mennyire természetes, de nem akarunk, mert valóban jól tud kinézni, ha szépen fazonírozzák. Ám bárki, aki megpróbálta már valaha ívelt fazonra formázni a szemöldökét, jól tudja, hogy a szálak sajnos nem maradnak úgy, hiába parancsolunk rájuk. Bűvös varázsige híján, csak a szemöldökformázó gél segíthet, de akkor sem kell kétségbe esnünk, ha épp nincs otthon ilyen termék a budoárunkban.

Az alábbi videó bebizonyítja számunkra, hogy egy olcsó szappannal tökéletesen helyettesíthető a szemöldökfixáló gél, sőt, némelyik terméknél még jobban is működik a szappanozós módszer. A felvétel készítője három gélfajtát tesztelt, melyből kettő nem tartotta meg a szálakat a fésülés irányában.

 

A kínálat nagyon széles, hiszen rengeteg géltípussal találkozhatunk a drogériákban, így valószínűleg többet ki kell próbálnunk ahhoz, hogy elérjük a divatos bolyhos hatást. Egy szappan viszont mindig kéznél lehet otthon, sőt, a legtöbb szállodában fellelhető tisztálkodási eszköz, ezért akkor sem kell aggódnunk, ha elutazunk, és elfelejtünk szemöldökfixáló gélt vinni magunkkal. A videón látható, hogy érdemes használni a szappant, hogy észrevétlenül rögzítse a szemöldökszálakat.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés