A 23 éves énekesnő elképesztően jó formában van, az Adidas legújabb kampányában feszes hasfalát is megvillantotta.

Dua Lipa nemcsak az énekhangjának, hanem színpadi kiállásának is köszönheti népszerűségét. Az albán származású, brit énekesnőre egyszerűen jó ránézni, hiszen kisportolt alakjával és babaarcával igazán vonzó jelenség. Tavaly már a modellvilágba is belekóstolhatott a Patrizia Pepe olasz márka felkérésére, kampányaihoz közel egy évig adta arcát és nevét a fiatal énekesnő.

Valójában, senkinek nem kell nagy kutatómunkát végeznie, ha a formás alakú hölgyemény szexi fotóira kíváncsi, hiszen Instagram oldalán is szívesen posztol magáról olyan képeket, melyeken fehérneműben, vagy hiányos öltözékben pózol. A feszes hasát sem szokása eltitkolni, ám az Adidas új arcaként egészen más megvilágításban mutatkozott be Dua Lipa.

A visszafogottabb, hétköznapi arcát ismerhetjük meg a Here to Create elnevezésű reklámsorozatból, melynek képein Dua Lipa egyszerű balerinakontyot és natúr sminket visel, miközben sportmelltartóban, testnadrágban és edzőcipőben áll modellt.

A kampány kisfilmjében olyan erős, határozott nők mellett szerepel a brit énekesnő, mint a modell Karlie Kloss, a spanyol teniszező Garbiñe Muguruza, a vállalkozó Hannah Bronfman, és a színésznő Shay Mitchell.

  • Megosztás:
hirdetés