Demi Moore lánya, Scout kevésbé ismert, mint a testvérei. A középső Willis-lány sokáig kerülte a nyilvánosságot, ezért nagyon ritkán láthattuk a vörös szőnyeges eseményeken. Ám úgy tűnik most megtört a jég, mivel pár hete édesanyjával együtt Párizsba utazott, és természetesen a divatbemutatókról sem hiányozhatott.

hirdetés

Scout Willis Demi Moore és Bruce Willis középső lánya, aki a testvéreihez képest eléggé visszafogott életet él. Rumer már régóta színészkedik, ahogyan Tallulah is kacérkodik a szakmával. Ám Scout sokáig inkább a háttérből szemlélődött. Gyerekként kipróbálta magát a kamera előtt, de három film után felhagyott a színészettel.

Scout viszonylag hétköznapi életet él, ritkán látni a vörös szőnyegen, és a társadalmi eseményeket is rendszerint kerüli. Pontosan ezért lepett meg mindenkit pár hete, mivel elkísérte az édesanyját a Párizsi Divathétre, ahol megvillantotta a kiváló stílusát.

Demi Moore lánya elképesztően sikkes: Scoutnak a vérében van a divat

A 30 éves Scout mindig elképesztően stílusos, anélkül, hogy túlságosan harsány vagy merész lenne az összeállítása. Szereti az egyszerűbb darabokat, láthatóan ezekben érzi magát komfortosan. Ám ettől sosem válik egyhangúvá a megjelenése, mivel a változatos szabásvonalakkal, színek, fazonok mixelésével mindig képes megfűszerezni az összképet.

A barna velúrbőr szoknya és a letisztult garbó együtt csodásan mutatnak. Az összeállításhoz egy színben, mintában passzoló kabátot társított, természetesen az árnyalatban illeszkedő csizma sem maradhat el.

 

A farmer és a fekete felső is sokkal izgalmasabb egy kockás blézerrel. A lábbeli csak még retróbbá teszi a megjelenését.

 

A fekete és a fehér kombinációja sem unalmas, ha odafigyelsz a szabásvonalakra. A bő nadrág, a hosszú blézer csodásan fest az apró toppal. Scout összeállítása igazán modern és letisztult.

 

Demi Moore lánya szereti a monokróm eleganciát, hiszen ezzel nehéz hibázni. A piros összeállítást egy zöld cipővel dobta fel. A színárnyalat megtöri az egyhangúságot, mégsem válik tőle túlzóvá az összkép.

 

Scout stílusában megbújik a nosztalgikus báj, mindig visel valami múltbéli divatelemet. Ebben az esetben a ruhája a retró divatesszencia, hiszen megidézi vele a hetvenes évek slágerfazonjait. Az állatmintás csizma pedig csak hab a tortán!

 

Kiemelt kép: Jacopo Raule / Getty Images. 

Képek a cikkben: Jacopo Raule, Pierre Suu, Victor Boyko, Rochelle Brodin / Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés