Rumer Willis annak idején gyakran megkapta, hogy nem olyan szép, mint híres édesanyja, ezek a piszkálódások pedig teljesen megnyirbálták az önbizalmát. Demi Moore legidősebb lánya ma már felnőtt nő, aki nemcsak önmagára, hanem a stílusára is rátalált. Mi ugyan nem akarjuk őt az édesanyjához mérni, de tény, hogy a 31 éves színésznő jobb divatérzékkel rendelkezik.

hirdetés

Demi Moore és Bruce Willis legidősebb lánya, Rumer Willis korán megtapasztalta, milyen az, amikor folyton máshoz hasonlítják, ráadásul olyasvalakihez, aki gyerekkora óta a példaképe, és akinek szépségét mindig is bálványozta. Nehéz lehetett édesanyja árnyékában felnőnie, különösen úgy, hogy teljesen más alkattal és vonásokkal áldotta meg a sors.

Rumer Willis stílusa beérett, és hihetetlenül dögös!

Kamaszként gyakran piszkálták amiatt, hogy édesapja markáns állkapcsát örökölte, sőt, megesett, hogy gúnyneveket aggattak rá. Felnőttként pedig, mikor már megvetette lábát a színészszakmában, sokszor érte kritika, hogy nem olyan vékony és kisportolt, mint az édesanyja. Ami azt illeti, Rumer Willis magasabb, mint Demi Moore, és semmi baj az alakjával, sőt, kifejezetten nőies idomokkal rendelkezik. Gyakran diétázik, jógázik és táncol, hogy megőrizze karcsú sziluettjét.

 

Így azonban érthető, hogy sokáig miért nem tudott kibékülni önmagával. Az állát kicsit átszabatta, és a száját is feltöltette, hogy megugorja azt a lécet, amit Demi Moore akaratlanul is túl magasra tett hibátlan szépségével. Szerencsére, édesanyja támogatásával sikerült kilábalnia az önbizalomhiányos korszakából, és gyönyörű nővé érett, aki kialakította saját stílusát, és nem másvalakit másol. Nagy erő kell az ilyesmihez, pláne, ha sokan követik szemmel az ember életét. Magabiztossága ma már az öltözködésében is megmutatkozik, és vitathatatlan, hogy remek divatérzékkel rendelkezik.

Kiemelt kép: Rachel Luna/FilmMagic/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés