Daisy Edgar-Jones csak az utóbbi egy-két évben szerzett magának nagyobb hírnevet, természetes szépségével és kifinomult stílusával azonban már most rengeteg nőnek jelent inspirációt öltözködésével. A fiatal színésznő sosem hivalkodó, mindig elegáns ruhákat választ magának, melyek tökéletesen illenek elbűvölő személyiségéhez.

hirdetés

A kifinomult öltözködés egyszerűnek tűnhet, ha arra gondolunk, mennyiféle ruhafazon és sikkes márka kínálata közül válogathatunk. Azonban sokszor épp a bőség zavara az, ami miatt nehéz megtalálni saját, egyedi stílusunkat. Daisy Edgar-Jones számára ez a feladat már nem okoz gondot. Ruhaválasztásai ugyanis azt mutatják, megtalálta a divat világának azt a szegletét, amellyel teljes mértékben azonosulni tud.

Daisy Edgar-Jones mindig bájos és sikkes

A 23 éves színésznő legismertebb szerepét a Normális emberek című minisorozatnak köszönheti, ahol a szerény, de rendkívül tehetséges Marianne-t alakítja. Daisy azonban a való életben sem harsány természetéről és stílusáról ismert. Fiatal kora ellenére idén már egy BAFTA-jelölést is bezsebelt, és rendszerint igazi kifinomult hölgyként jelenik meg a vörös szőnyegen is.

Daisy Edgar-Jones kisugárzása és öltözködése is szuper nőies, ezt pedig letisztult szettjeivel éri el, amikhez rendszerint egyszerű frizurát és minimális sminket választ. Leginkább kellemes púderes színeket visel, és a Chanel időtálló kockás mintája és tweed anyaga is gyakran landol a ruhatárában.

 

A mintás és a monokróm nadrágkosztümök egyre többet látott darabok az ünnepélyes eseményeken. Eleganciájuk ugyanis már-már a nőies dresszekkel is vetekszik. Lezser stílusban kigombolt blézerrel és galléros inggel viselve is passzolnak a színésznőhöz.

 

Az egyszerű, földig érő ruhák fekete és fehér színben egyaránt sikkesen mutatnak rajta, azonban időnként ő is szívesen rábólint arra, hogy némi csillogás vagy látványosabb elem kerüljön a megjelenésébe. A kristályok és a puffos selyemujjak ebben a két szettben teljesen feldobták az egyszerű holmikat.

 

Kiemelt kép: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images.

Cikkfotók: Julien M. Hekimian, Tim P. Whitby, David M. Benett/Dave Benett, Rachel Murray, Erik Voake, Mike Marsland/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés