Naomi Watts azon hírességek közé tartozik, akik szeretik sokoldalúságukat az öltözködésük terén is megmutatni, nőiességüknek pedig különböző stílusokban teret adni. Az 53 éves színésznő tudja, hogyan lehet egyszerre vidám és sikkes egy megjelenés.

hirdetés

A lehetetlen, King Kong, Színes fátyol és még naphosszat lehetne sorolni azokat a filmeket, melyekben Naomi Watts emlékezetes alakítást nyújtott. Ám nem csak rendkívüli tehetsége, hanem szépsége is szembetűnő. Sziporkázó személyisége stílusos szettjeiben is megnyilvánul, megjelenése pedig abszolút magabiztosságot sugall.

Naomi Watts ezerarcú stílusa

A színésznő idén töltötte be az 53. életévét, ám ezt nem sokan mondanák meg róla, kisugárzása ugyanis csöppet sem vesztett fiatalosságából. Naomi Watts természetes szépségével igazán üde jelenség, mindegy, mennyi smink vagy milyen ruha van rajta, ezt a közösségi oldalán posztolt fotója is bizonyítani tudja. Reggel készült fotójával őszintén megmutatta, hogy ő sem kisimult arccal ébred, sőt, korának megfelelően vannak ráncai. Naomi nem csinál nagy ügyet az idő múlásából, nem görcsöl azon, hogy a bőre törvényszerűen változik. Talán pont ebből ered elbűvölő nőiessége, ami túlzásoktól mentes.

Kortalan és vidám kisugárzása mellett öltözködése is nagyban közrejátszik abban, hogy ennyire fiatalosnak tűnjön. Nem ragad le a szokványos ruháknál, és bátran bevállal izgalmasabb és változatosabb darabokat is.

 

Naomi Watts színes, mintás vagy flitterekkel borított ruhakreációkban éppúgy szívesen megjelenik a vörös szőnyegen. Ha viszont egyszerű monokróm szettet választ, azzal rendszerint természetes szépségét szeretné kiemelni elsősorban. Megjelenéseiben mindig ott van a nőiesség és a vagányság harmonikus keveréke.

Kiemelt kép: Isa Foltin/Getty Images.

Cikkfotók: Stephane Cardinale – Corbis, Isa Foltin, Rodin Eckenroth, Frazer Harrison, Amanda Edwards, David Livingston, Jemal Countess/WireImage, Vivien Killilea, Craig Barritt/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés