Megjelentek az első fotók a Chanel lehengerlő őszi és téli ruháiról. Az új kollekció az izgalmas anyagoktól és a változatos textúráktól válik egyedülállóvá.

hirdetés

Bár sok divatház trendi és nőies, ám kevésbé praktikus öltözékekkel jelentkezik a hideg szezonra, egyre gyakoribb, hogy célszerű és hasznos holmik kerülnek be az irányzatok körforgásába.

Lassan, de biztosan közeledik az őszi-téli időszak, amire a világhírű Chanel is jó előre felkészült. A márka új kollekciója tele van olyan ruhadarabokkal, amelyek kétségkívül tökéletes védelmet nyújtanak majd a csontig hatoló hideg ellen.

Ilyen egy praktikus őszi-téli kollekció: a Chanel megint ütős szetteket alkotott

A francia divatmárka csodaszép környezetben, hófödte hegyek között fotózta le új kollekcióját. A képek helyszínéül jellegzetes vidéki hétvégi házak szolgáltak, melyek tökéletesen passzolnak a síelős kiruccanásokhoz. Az ősszel és télen is viselhető kollekciót többek között olyan elismert modellek mutatták be, mint Rianne van Rompaey és Mica Arganara.

Bár még nagyon távolinak tűnnek a fagyos napok, érdemes jó előre felmérni a divat-előrejelzéseket. A Chanel ikonikus kabátkái és sportosan elegáns overalljai, szemmel láthatóan elősegítik a réteges öltözködést. Habár az elmaradhatatlan tweedkosztümök több szettben is megjelennek, a kollekció mégsem ezektől válik igazán különlegessé. A téli ruházatok nagy kedvenceit hozza vissza a luxusmárka: a műszőrme és a steppelt anyag viszi el a prímet a Chanel újdonságai között.

 

Meglepően bolyhos csizmákat is alkotott a divatház, melyek több színben, pántos dizájnban kaphatóak, és láthatóan eleget tesznek majd annak a célnak, hogy melegen tartsák a lábakat. Az elegánsabb alkalmakra kaméliavirágos magassarkúk közül lehet választani. Kiegészítők gyanánt pedig a hosszú nyakláncok, valamint a stílusos övek kerülnek előtérbe.

Mivel a Chanel iránymutató a divatban, számítani lehet rá, hogy kollekciója nagy hatással lesz az őszi-téli trendek alakulására. Biztos, hogy a steppelt, műszőrmés, és tweed anyagok széles körben felkerülnek majd a palettára.

Kiemelt kép és galéria képei: Inez & Vinoodh/Chanel.

  • Megosztás:
hirdetés