Saoirse Ronan hamar megtalálta saját stílusát, hiszen az öltözködése rendkívül kifinomult. Remek összhangban van a színésznő vidám, motivált személyiségével. Kiválóan választ ruhát, így mindig a legjobban öltözött nők listáján szerepel.

Saoirse Ronan még csak 27 éves, mégis annyi bölcsesség, tapasztalat sugárzik a szemeiből, mintha már legalább kétszer annyi lenne. Az ír származású színésznő egészen fiatalon csöppent bele a csillogó hollywoodi életbe. Csupán 13 éves volt, amikor szerepelt a Vágy és vezeklés című filmben, lenyűgöző színészi játékáért már akkor Oscar-díjra jelölték. Legutóbb a Kisasszonyok című filmben bűvölte el a közönséget.

Saoirse Ronan minden porcikájában ott van az elegancia

Saoirse Ronan a filmjeiben, és a való életben is olyan, mint egy földre szállt angyal. Szépségével rögtön feltűnést kelt, olyannyira egyedi minden vonása. A színésznő a természetességet és az eleganciát helyezi előtérbe, sminket még a vörös szőnyegen is alig visel. A visszafogott szemfestékek mellett időnként megjelennek az erős rúzsok.

Körültekintően választ ruhát, és csak nagyon ritkán jelenik meg kirívó, vagy merészebb darabokban, csupán az ízléses dekoltázsokat vállalja be. Láthatóan a hosszabb, testhez simuló ruhakölteményekben érzi jól magát. Szereti a rózsaszín árnyalatait, ezek nagyszerűen harmonizálnak szőke hajával és világos bőrével.

 

Mintás, bohém szetteket ritkán látni rajta, azonban az általa viselt ruhafazonokban mindig felsejlik némi kreativitás és játékosság. Éppen ettől válik elegánssá minden összeállítása, anélkül, hogy az unalmasnak vagy hétköznapinak tűnne.

 

Az ezüstös ruhák nem a szolidságot tükrözik, azonban Saoirse Ronan úgy viseli őket, mint a legsikkesebb és legnőiesebb darabokat. A fazonok megidézik a húszas évek játékosságát.

 

Ha félredobja a mértékletességet, mindig nagyon látványos, esztétikus ruhakreációkat választ. Kifinomultan keveri a klasszikus és a modern elemeket, amik igazán üdítővé teszik a megjelenését.

 

A MET-gála igazán szürreális ruhák helyszínéül szolgált 2019-ben. Saoirse Ronan azonban ekkor sem esett túlzásba, a fiatal színésznő keleties elemekkel gazdagított estélyije valami egészen újat hozott az esemény repertoárjába. Az eleganciát itt is szem előtt tartotta.

 

Természetesen a fekete ruhakreációk sem maradhatnak ki a sorból, az egyszerű szabásvonalak csak még jobban kiemelik a színésznőből áradó természetes bájt.

 

Kiemelt kép: Dominique Charriau/WireImage / Getty Images.

Cikkfotók: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic, Dimitrios Kambouris, Frederick M. Brown/FilmMagic, Dan MacMedan, Kevin Winter, Steve Granitz/WireImage, Amy Sussman, Dominique Charriau/WireImage, Neilson Barnard, Dimitrios Kambouris, Tim P. Whitby/Tim P. Whitby, Mike Marsland/WireImage / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés