Helen Mirren az élő példa rá, hogy a fiatalosság éppúgy, mint a szépség, nemcsak a külcsínből áll, hanem elsősorban belülről fakad. Azért a kifinomult stílusérzék is sokat nyom a latban.

hirdetés

Világsztárok jönnek-mennek, ám Helen Mirren azon kevesek egyike, aki nem csupán szépségével, hanem elsősorban sokszínű és páratlan tehetségével tűnik ki a tömegből. Az Oscar-díjas színésznő máig feledhetetlen alakításokkal kápráztatja el közönségét a színpadon és a filmvásznon egyaránt, és talán az sem véletlen, hogy feltűnő gyakorisággal kap királynői szerepeket.

Helen Mirren igazi angol hölgy, aki csupa méltóság és kellem, amit már a megjelenésével sugároz mások felé, mégis van benne valamiféle modern, csibészes báj, hiszen a vagányság sem áll távol a sokrétű személyiségétől.

Az öltözködési stílusa pedig éppoly figyelemre méltó, mint ő maga, csak nagyon ritkán nyúl félre a ruhaválasztásnál. A vörös szőnyegen általában a legfiatalabb dívajelölteket is lepipálja tökéletes megjelenésével, hiszen estélyi ruháiban úgy fest, mint egy királynő.

Tündöklésével pedig úgy vonzza maga köré a fotósokat, mint a lámpás fénye az éjjeli lepkéket. Kortalan nőiessége egészen döbbenetes, amit nemcsak természetes küllemével és fiatalokat megszégyenítő energikusságával táplál, hanem a jól eltalált öltözékeivel is rásegít erre az attitűdre.

Helen Mirren rácáfol arra, hogy hetven év felett már nem ajánlott csillogó, ezüstszínű, testre szabott, vagy komor fekete ruhát viselni. Sőt, olyan dögösen fest ezekben a szerelésekben, hogy stílusával az összes berögzült íratlan szabályt törli, mely a középkorú és idős nők öltözködésére vonatkozik. A színésznő merészen keveri a klasszikus és modern stílusjegyeket, bátorságából érdemes inspirációt meríteni.

  • Megosztás:
hirdetés