Az Instagram majdnem kilencvenéves sztárja, Baddie Winkle taníthatná a mai harmincas-negyvenes korosztálynak az önbizalmat. Fotóin megmutatja, milyen egy igazán színes, különc egyéniség!

Miközben a mai harmincas-negyvenes nők nagy általánosságban véve erős önbizalomhiánnyal küszködnek, a 89 esztendős Baddie Winkle a legnagyobb derűvel és magabiztossággal viseli a legelképesztőbb cuccokat, sőt, a legjobban sikerült szettjeit ki is posztolja az Instagramra.

Az öltözködés terén minden bizonnyal második gyerekkorát éli a bevállalós nagymama, de mindezt olyan szerethető bájjal és extravaganciával teszi, hogy már több mint hárommillió követővel büszkélkedhet az Instagramon.

Baddie Winkle 1928-ban született, Helen Ruth Elam Van Winkle néven, és 2015-ben már jelentős rajongótábort vonzott be az Instán színes személyiségével és különc öltözködésével.

Hamarosan az amerikai márkák is felfigyeltek rá, és szinte lecsaptak az üdítően vidám, jó humorú és meglehetősen vagány nagyira, aki anno a legidősebb unokája segítségével töltötte fel első képét az internetre. Ma már lelkes Insta-követői között tudhatja Rihannát, Miley Cyrus-t és Ellie Gouldingot.

Azóta messze elstartolt Baddie Winkle hírneve: három évvel ezelőtt a kaliforniai DimePiece kampányában tűnt fel. Az egyedi, extravagáns stílust kedvelő divatmárka nagyot robbantott ezzel a húzásával, minek köszönhetően egyszeriben elkezdtek bekerülni a köztudatba az idősebb, szenior modellek.

A nyolc unokával, és ki tudja, hány dédunokával büszkélkedő divatnagyinak még egy könyv megírására is futotta féktelen energiájából: a Baddiewinkle’s Guide to Life című alkotás egy inspiráló kézikönyv lázadó kalandvágyóknak.

Baddie azt is összefoglalja benne, hogyan tartott lépést a mai világgal, hogyan tette sajátjává a modern divatot, kultúrát és a mai technikai kütyüket, melyeket a fiatalok olyan könnyedén kezelnek. Egy biztos, bárki példát vehet róla, aki ilyen vagy olyan okok miatt nem mer önmaga lenni.

  • Megosztás:
hirdetés