Cindy Crawford nem ügyel rá görcsösen, hogy kizárólag szerkesztett, manipulált képek lássanak róla napvilágot. Sőt, az 53 éves modell szívesen posztol magáról sminkmentes, retusálatlan fotókat.

Cindy Crawford több mint harminc éve szupermodell, de a mai napig mellőzi a sztárallűröket. Simán kisétál az utcára smink nélkül, és nem is mindig rejti napszemüveg mögé az arcát.

Az Instagramra feltöltött képeit sem retusálja, persze gyakran tesz fel szerkesztett magazinfotókat, de a magánéleti fotóiról mellőzi a filtereket és a mesterséges szépítési technikákat.

Cindy Crawford smink nélkül

A gyönyörű modellnek nincs is mit szégyellnie, hiszen még mindig csodás a bőre, amit valószínűleg a szigorú modelléletmódjának is köszönhet.

Mivel az élete nagy részében fotózásokra és divatbemutatókra készült, mindig oda kellett figyelnie arra, hogy mit és mennyit eszik, mennyi folyadékot iszik, illetve mennyit alszik, sportol, vagy pihen.

A drasztikus diétákat ugyan sohasem kultiválta, 53 évesen is rendszeresen edzi a testét, hogy megőrizze alakját. Nem az a célja, hogy úgy nézzen ki, mint a pályája kezdetén, sőt, pár évvel ezelőtt ki is fakadt amiatt, hogy a divatszakma olykor túl szigorú az idősebb modellekkel szemben, hiszen elvárja, hogy lassabban öregedjenek, mint mások, vagy legalábbis ne látszódjon rajtuk a koruk.

Szerintünk ezek az elvárások manapság sokat enyhültek, de Cindy Crawfordnak egyébként sincs min aggódnia, hiszen simán letagadhatna tíz évet. Bár rajta is meglátszik a múló idő, a modell nem sokat változott a hosszú pályája során, ma is épp olyan ragyogóan néz ki a fotókon, mint húsz évvel ezelőtt.

Smink nélkül is bátran felvállalja arcát, de nem azért, hogy kérkedjen szépségével, egyszerűen csak azt szeretné, ha a nők eloszlatnák illúzióikat a modellekkel kapcsolatban, akiket általában csak talpig kiglancolva látnak, de ébredés után, karikás szemekkel, csak ritkán.

Cindy Crawford sosem feküdt kés alá, hogy fiatalabbnak tűnjön, bár valószínűleg, mint a legtöbb modell, ő is használ drága arckezeléseket. Erről nem sokat tudunk, de arcápolási rutinját és sminkelési szokásait már nem egyszer plénum elé tárta.

Azt különösen szimpatikusnak találjuk, hogy a modell sminkmentes fotói abszolút természetesek, nem amolyan aprólékosan megtervezett, pózolós portrék, amelyeken minden részlet tökéletesen be van lőve.

Kiemelt kép: Mireya Acierto/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés