A kényelmes túracuccokat általában nem találjuk annyira izgalmasnak, mint egy szafari út gondolatát, Cindy Crawford azonban még a bézs és khakiszínű darabokat is képes nőies szintre emelni.

hirdetés

Amikor már azt gondoltuk, hogy cowgirlként a legdögösebb Cindy Crawford, aki, ha kell, még az eleganciáját is félredobja, és fesztelenül táncol a naplementében, ismét meglepett minket egy vagány divatanyaggal. Az 53 éves modellel a Porter Edit magazin készített egy igazán belevaló összeállítást, melyben szafaristílusú ruhadarabok kerültek terítékre.

Cindy Crawford egy profi túrázó szerepében brillírozik, aki nemcsak a városi életet, hanem a melltartóját is maga mögött hagyta, mert az láthatóan, nem került bele a bőröndjébe. A divatválogatás furfangos csavart tartogat számunkra, amellett, hogy a visszafogott eleganciájáról híres szupermodell egy kis mellbedobásra is rábólintott a magazin kedvéért. Hiszen, a képen látható bézs és khaki kreációk nem egy túrabolt kelléktárából kerültek elő: a stylist, Tracy Taylor a Loewe, a Saint Laurent, a Dries Van Noten, és a Givenchy kollekcióiból válogatta össze a ruhákat.

A Porter Edit májusi címlapján Cindy Crawford a James Perse egyszerű fehér trikóját, a Givenchy cargo nadrágjánt, valamint a Balmain bakancsát viseli. Bár a divatanyagban főként sportos és kényelmes összeállítások szerepelnek, a modell ultranőies kisugárzása elegáns szintre emeli a natúr árnyalatú ruhadarabokat. Cindy Crawford még bakancsban és gumicsizmában is olyan dögös, mint amikor pazar estélyiben lejt végig a kifutón. A képeket Zoey Grossman készítette.

 

Kiemelt képek: Mireya Acierto/Getty Images.

Képgaléria képei: Zoey Grossman/Porter Edit.

  • Megosztás:
hirdetés