Cindy Crawford szerintünk simán megkaphatná a legmenőbb halloweeni jelmez címet ezzel az öltözékével, de nem ő volt az egyetlen híresség, aki izgalmas, egyedi szettbe bújt. Mutatjuk, hogy milyen ütős összeállításokban buliztak a sztárok.

hirdetés

A filmekben, illetve sorozatokban látott halloweeni bulik hasonlóképpen zajlanak a való életben, Amerikában legalábbis megszokott dolog, hogy ilyenkor a legtöbben hatalmasat partiznak. Az eseményt ráadásul nem csupán az izgalmas tökös díszek, sütik és csokik teszik különlegessé, a legtöbben egyedi jelmezekbe bújnak, amelyektől igazán pezsgővé válik a hangulat. A menő szettek a hagyományok, szokások megőrzésén túl a vendégek kreativitásáról úgyszintén árulkodnak.

Az ünneplésből természetesen a sztárok sem maradhattak ki. Hollywood krémje egy elképesztően izgalmas partin mutatta meg, hogy milyen jelmezekben ünnepli a halloweent. A legtöbben ikonikus ruhákba bújtak, amelyeket hírességek, vagy ismert karakterek viseltek korábban. Ritka, hogy egy halloweeni parti fontos divatpillanatokat elevenítsen fel, azonban idén több híresség is beírta magát a divattörténelembe. Az eseményen több divatkorszak találkozott.

Cindy Crawford gyönyörű Sandy volt: a sztárok szerint ilyen egy ütős halloweeni jelmez

Cindy Crawford jelmeze olyannyira jól sikerült, hogy már-már a megtévesztésig hasonlított Olivia Newton-John által megformált egyik legnépszerűbb karakterre. A világhírű Grease című musical Sandyjének öltözött, a szett pedig a legapróbb részletekig ki volt dolgozva. A tapadós, fénylő testnadrág, a piros magas sarkú papucs, a vörös rúzs, a dögös bőrdzseki és a dús, loknis frizura egyszerűen tökéletessé tette Cindy megjelenését.

Még az ékszerek és az apró kiegészítők is mesterien passzoltak a karakter eredeti outfitjéhez. Meg kell hagyni, a kilencvenes évek egyik legismertebb szupermodellje bomba formában van, az ötvenes években játszódó történetből átvett vagány stílus pedig elképesztően jól áll neki! Nálunk egyértelműen Cindy Crawford vitte a prímet a halloweeni jelmezével, noha a többiek sem fogták vissza kreativitásukat.

Kép: Michael Kovac/Getty Images for Casamigos/Getty Images.

 

Crawfordéknál családi hangulatúra sikeredett a parti, ugyanis az eseményen lánya, Kaia Gerber is részt vett. Ez természetesen egyáltalán nem meglepő, ugyanis a 22 éves modell már évek óta édesanyja nyomdokaiba lépett, hamar világhírnévre tett szert. A divatszakma rajong bájos szépségéért, amit a halloweeni bulin sem rejtett véka alá. Egy hatvanas évek ihletésű jelmezben érkezett a partira, ami egyértelműen az egykori színésznő, Edie Sedgwick megjelenését tükrözi. Kaia édesanyjához hasonlóan a legapróbb részletekig kidolgozta jelmezét, még a rövid parókát is bevállalta a hangulat kedvéért. Most az is kiderült, hogy a dögös pixie vágás nagyon jól állna neki!

Képek: Alberto E. Rodriguez/WireImage/Michael Kovac/Getty Images for Casamigos/Getty Images.

 

A hatvanas-, illetve hetvenes évek divatkorszaka mellett a kétezres évek stílusa is megjelent a bulin. Paris Hilton egy Britney Spears ihletésű jelmezzel tette különlegessé a halloweeni estét. A stewardess outfit Britney Toxic című dalához készült klipjéből lehet ismerős. Paris Hiltonnak mondjuk nem volt nehéz dolga, ugyanis a fantasztikus, nőies alak és a hidrogénszőke frizura már eleve adott volt.

Hailey Biebernek köszönhetően nem csupán a közelmúlt divatirányzatai elevenedtek meg a halloweeni bulin. A fiatal modell és párja, Justin Bieber ugyanis a hatvanas évek egyik legsikeresebb szitkomjából merítettek ihletet. A kőkorszaki Frédi, illetve felesége, Vilma szerepét öltötték magukra az esemény alkalmával, legalábbis ruházatilag mindenképp. A jelmez elképesztően dögösre sikeredett, s noha az anyaghasználat, valamint a kivitelezés aligha hozta az eredeti, kőkorszaki hangulatot, a megjelenésük mindenképpen emlékezetessé tette a partit.

És ha már felmerültek az ütős, merész jelmezek, akkor természetesen Megan Fox sem maradhatott ki a halloweeni buliból. A 37 éves színésznő egy kicsit félelmetesebbre vette a figurát, a jelmezét a Kill Bill című filmsorozat ihlette. A ruhák mellett a sminkre is kiemelten figyelt, hogy igazán hátborzongató és hiteles legyen az összhatás.

Kiemelt kép: Alberto E. Rodriguez/WireImage/Getty Images.

Cikkfotók: Michael Kovac/Getty Images for Casamigos/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés