Elég, ha ez a vörös smink landol rajtad a halloweeni bulin, ha este kimozdulsz otthonról. Akkor is garantált lesz vele a stílusosan szexis megjelenés, ha nem öltözöl jelmezbe.

hirdetés

A halloweennak napjainkban már világszerte rendkívül nagy divatja van, és nemcsak a cukorkát remélő gyerekek, de a felnőttek körében is. A halloweeni események ugyanis rengeteg szórakozást ígérnek az ijesztő történetek és mindenféle misztikus lények rajongói számára. Illetve azoknak is, akik csak szimplán buliznának egyet.

Ám ekkor jön a nagy kérdés: mégis mit vegyünk fel? Akik nem szívesen bújnak bele vérfagyasztó jelmezekbe, de mégis belefűznék az ünnep hangulatát a szettjükbe, azok számára a legjobb megoldás egy visszafogott halloweeni sminkben rejlik.

Tűzvörös halloweeni smink, ami az egyszerű és a vadabb szettekkel is jól mutat

Ez a smink csöppet sem mondható hagyományosnak vagy hétköznapinak, azonban a rettegések éjszakáján viszonylag visszafogottságot tükröz. Vörös színhasználatával bár némileg horrorisztikus hatást kelt, mégis kifinomult stílusban teszi meg azt. Elég hozzá egy vékony alapozóréteget felvinni a bőrre, és a kontúrozást sem kell túlzásba vinni hozzá.

A szemsmink egy egyszerű füstös technikán alapul, amire az elbűvölő glitter réteg kerül rá. Így válik látványossá és ultraszexivé a megjelenés. Ahhoz, hogy egész este kitartson a ragyogó smink, érdemes glitter primert használni, a tartós hatás érdekében.

 

Az ördögien szép make up mellé viselhető bármilyen jelmez, legyen az egy vámpírkosztüm vagy egy rémisztő menyasszonyi szett. Azonban bátran kipróbálhatsz egy egyszerű, de csinos fekete dresszt is, ami egy boszorkánykalappal pofonegyszerű jelmezt alkot majd.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés