Azt, hogy benne vagy a rémséges buliban, nemcsak teljes maszkkal, sminkkel és jelmezzel, hanem egy-két apró, stílusos részlettel is jelezheted. Ez a halloweeni frizura például, nem igényel eszeveszett tupírt, hajszínező spray-t, vagy irdatlan mennyiségű hajlakkot, mégis jól néz ki, sőt, máskor is elsütheted.

Sokan úgy érzik, kinőttek már a rémisztő halloweeni mókából, vagy egyszerűen csak nincs kedvük és idejük azzal bajlódni, hogy minden részletében tökéletes, maszkmestereket megszégyenítő sminket, és boszorkányosan jó frizurát rittyentsenek össze maguknak, ami minimum fél nap fürdőszobarabságot jelent.

Ma már az is bevett eljárás, hogy fodrász készíti el a hátborzongató frizurát, de, ha nem szeretnél sok energiát belefektetni a partikész megjelenésedbe, van egy rém egyszerű frizuratippünk, amivel biztosan tarolni fogsz.

Elegáns halloweeni frizura

Ha nincs sok időd rákészülni a bulira, az egyszerű copf kézenfekvő lehet. Csak simítsd hátra a hajad, és fogd össze a tarkódnál. Eddig egyedül is boldogulsz vele, de most jön egy kis csavar. Fekete, henger formájú copfcsattal fedd el a hajgumit, majd keríts egy fekete, közepesen vékony zsinórt, és egy lelkes segítőt.

Egyszerűbb a dolog, ha műanyag zsinórvezető tűbe fűzöd a madzagot, mert úgy könnyebb lesz pókhálót kreálni vele a hajtincsek között. Ennél a pontnál már muszáj lesz segítséget kérned, mert úgy, hogy nem látsz hátra, nehéz lenne boldogulnod.

Lapozz tovább a képről, és megtalálod a frizura elkészítését bemutató videót.

Ezt a frizurát a fodrász öt perc alatt elkészíti, de nem muszáj szakemberre bíznod, hiszen ezzel az egyszerű művelettel bárki megbirkózik, akinek van egy kis kézügyessége. A zsinórt a copf felett kell átvezetni egy-egy tincsen, úgy, mintha nagy öltésekkel varrna az ember.

Egyszer alul, egyszer felül érdemes átbújtatni a madzagot, így optikailag úgy fog kinézni, mint egy pókháló. A fekete zsinór a világos, szőke fürtökben a leglátványosabb, de sötétebb hajhoz választhatsz például vöröset, vagy ezüstszínűt, ami szintén feltűnést kelthet. Félhosszú hajból is kivitelezhető az elegánsan rémisztő pókhálós copf.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés