Egyeseknek ötven év felett is jól áll egy csipetnyi vagányság, míg másoknak csupán erőltetett póz az egész. Cindy Crawford az előbbi kategóriába tartozik, akin a szexi bőrszerkó és a vicces álcagúnya éppolyan jól mutat.

hirdetés

Cindy Crawford a nyolcvanas évek vége óta a divatvilág töretlen fényű csillaga, akinek karrierje rugalmasan átvészelte az akadályokat.

Nem számít, hogy átlépte az ötvenet, de még amiatt sem került háttérbe, hogy a lánya – akire utánpótlásként tekintenek – kettesével vette a modellszakma ranglétrájának fokait. A híres szupermodell sikertitkát nehéz megfejteni, de a vonzerején túl talán az is sokat számít, hogy a mai nap tud meglepetést okozni.

Cindy Crawford nem pusztán egy szép, kiskosztümös anyuka

Míg Cindy Crawford a valóságban egy szolid, visszafogott nő, akitől a természetesség és a blézeres öltözék sem áll távol, a divatfotókon elképesztő hitelességgel tudja hozni a bohém, a világutazó kalandor, vagy épp a vagány motoros szerepét.

Nem is igazán hisszük el neki, hogy mindezek tényleg csak jó érzékkel elkapott alakítások, hiszen ha így lenne, előbb-utóbb ő is belefutna abba a hibába, hogy nevetségessé teszi magát. Ez eddig még nem történt meg vele a hosszú pályafutása során, pedig volt már olyan, hogy kínos szettekben kellett parádéznia.

 

A szingapúri Harper’s Bazaar most hálás feladatot rótt a modellre, hiszen a szabadság életérzését kellett megtestesítenie egy fotósorozat erejéig. Bár a világ változóban van, és ma már a középkorú nőket sem feltétlenül azonosítják az otthon olvasgatással, azért sokak szemében még mindig merész ötletnek tűnik bőrszerkóban, motoron vagánykodva ábrázolni egy 53 éves modellt.

Ám, Crawford olyan természetes és csibészes bájjal tálalja mindezt, hogy attól mindenkiben fellángol a lázadó szenvedély. Yu Tsai képein az elegáns bohém stílust népszerűsíti a modell, csipetnyi vagánysággal megfűszerezve. Igaz, ő bármit visel magán, bőven letagadhatna tíz évet, ezekben a cuccokban szinte abszolút kortalanná válik. A dögös bőroverall irigylésre méltóan áll rajta, de amit végképp nem értünk, hogy még abban az álcagúnyára emlékeztető, terepszínű kacatban sem tűnik nevetségesnek. Nem tudjuk megfejteni, hogy csinálja!

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images.

Képgaléria képei: Yu Tsai/Harper’s Bazaar Singapore.

  • Megosztás:
hirdetés