A western stílus most nagyon menő, az Acne Studios pedig úgy gondolta, Cindy Crawford a legalkalmasabb nő arra, hogy bebizonyítsa, mennyire szexi tud lenni ez a divatvonal.

Bár a western sikk szép lassan begyűrűzik az őszi-téli trendekbe, sokan gondolják úgy, hogy a trapézfarmeros, cowboy-kalapos tehenészlány stílus már lejárt lemez, és utoljára akkor volt szexi, amikor a Dallas című sorozat még reflektorfényben lubickolt.

Nehéz dolga van annak a divatmárkának, aki meg akarja győzni a mai nőket, hogy a cowgirl módi igenis dögös. Az Acne Studios a legmegfelelőbb modellt választotta erre a feladatra, az 52 éves Cindy Crawfordot. Kaia Gerber édesanyja a kilencvenes években már tarolt azzal, hogy tehenészlánynak öltöztették, és most sincs mitől tartania.

A szupermodellről elképesztően erős fotósorozatot készített a híres Sam Abell, a National Geographic fotográfusa: Cindy Crawford fenekén szexin feszül az Acne Studios 1997-es, ikonikus farmernadrágja, melyet a márka új, Blå Konst kollekciójához keltettek életre. Cindy Crawford a prérin táncol valahol Amarillo környékén, Texas államban, a Chadillac Ranch-en. A lemenő nap fényében Cindy Crawford elképesztően természetes, és a mélyen szunnyadó vagányságát is megcsillantja.

A fotók bemutatása előtt talán még sokan úgy gondolták, ez inkább lányának, Kaia Gerbernek lenne testhezálló feladat, de a képek egyértelműen rácáfoltak erre a felvetésre. Egyébként a kamasz modell úgy gondolja, hogy eszméletlenül dögös az anyukája. Igaza is van.

  • Megosztás:
hirdetés