Christie Brinkley neve ma már fel sem merülhet anélkül, hogy ne követné óriási nagy csodálkozás: hogy nézhet ki ilyen jól 66 évesen? Olyan, mintha konzerválta volna magát fiatalon. Na, jó, de mégis, hogy festett a húszas, harmincas éveiben? Megdöbbentünk a képek láttán, még a frizurája is alig valamicskét változott.

hirdetés

Christie Brinkley kortalan, ámulatba ejtő kinézete megosztja a véleményeket: egyesek szerint rendben van, hogy végeztetett magán néhány szépészeti beavatkozást, de lényegében a sportos, aktív, egészséges életmódjának köszönheti, hogy a múló idő ellenére szinte változatlan a külleme, míg mások szerint a plasztikai sebészek tartják így egyben.

Bármerre is billen az igazság mérlege, az azért szembetűnő, hogy az egykori modell nem egy szanaszét fabrikált nő látszatát kelti. Láttunk már nem egy példát arra, hogy a túlzásba vitt plasztikától valakinek szó szerint szétcsúszott az arca, de a régi fotóit elnézve, Christie Birnkley vonásai nem mentek a lecsóba.

Sőt, nagyjából ugyanúgy néz ki, mint harmincévesen, ami ugyan ellentmond a fizika és a biológia törvényeinek, ám a rémes viaszbaba-megjelenést sem igazán lehet rásütni.

Christie Brinkley fiatalon és most

Nyilvánvaló, hogy vonzó, kortalan külsejét nem csupán a géneknek köszönheti a hetvenes-nyolcvanas években népszerűvé vált modell, ám valamit nagyon tud, mert sohasem tűnt művinek a megjelenése.

 

A régebbi fotóit elnézve, az alakja és az arca sem esett át drasztikus változáson, sőt, a nyolcvanas években elkövetett trendi tupírfrizurákat leszámítva, nagyjából évek óta alig machinált valamit a hajviseletén. Bár mindig divatosan öltözködött, a legszembetűnőbb átalakuláson a stílusa esett át, ami meglehetősen sokat finomodott a nyolcvanas-kilencvenes évek óta. Egy valami azonban tényleg állandó Christie Brinkley megjelenésében: a széles mosolya, ami az ő örök szexepilje.

Kiemelt kép: Jim Spellman/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés