Az örökifjú popdíváról nehéz elhinni, hogy már 73 éves, bár kortalan küllemét nem igazán a génjeinek, sokkal inkább a plasztikai műtéteknek és a szépészeti beavatkozásoknak köszönheti. Cher egész másként festett a hatvanas-hetvenes években, amikor még nem fagyasztotta meg az arcát a botox.

A cseroki-indián felmenőktől származó Cher sohasem volt egy klasszikus szépség, ám egzotikus vonásaival, modellalkatával, és karizmatikus kisugárzásával mindig is kitűnt az egy kaptafára készült sztárocskák sorából.

Már a hetvenes évek elején berobbant az énekesi karrierje, a nyolcvanas évektől kezdve pedig már színésznőként is kitüntetett figyelmet kapott. Pályája során a legnevesebb díjakat sikerült begyűjtenie, és több albumával is sikerült a lemezeladási listák élére kerülnie.

Nem kétség, hogy Cher egy igazi díva, aki a színpadi show-járól is híres, nem mellesleg pedig, beírta magát azok közé, akik egy szemernyit sem öregszenek.

Cher természetes arca már homályba merült

Az Instagramra felkerült néhány kép a popzene istennőjéről, melyek még a plasztikamánia előtti arcát örökítették meg.

Ami azt illeti, az eredeti arcvonásai sem tűntek el teljesen, pedig sok sebész dolgozott már a fizimiskáján. Az idők során egyre keskenyebb és egyenesebb lett az orra, a szemhéjából is kiszabatott egy kis felesleget, az arcbőrét pedig szépészeti kezelésekkel, többek között botoxszal tartja karban.

A porcelánbőrű, mára kissé dermedt arcmimikával rendelkező énekesnő még mindig nagyon jó formában van, de nemcsak a kivasalt bőre, hanem a szuper alakja miatt is simán letagadhatna húsz évet a korából.

A plasztikázott melleitől eltekintve, dögös megjelenését a sokéves fitneszőrületének, és egészségtudatos étkezési szokásainak köszönheti.

A kilencvenes években, amikor Cindy Crawford is kezdett rákapni a fitneszvideókra, Cher úgyszintén megosztotta rajongóival a szépségtitkait. Videójában step aerobic jellegű gyakorlatokat népszerűsített, és az étrendje sem volt soha tabu.

Legutóbb a Mamma Mia! folytatásában, a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című filmben láthattuk őt, mely tavaly jelent meg. Cher szinte a felismerhetetlenségig ki volt kozmetikázva benne, de, ha szemet hunyunk a több rakás festék felett, akkor is nehéz lenne megsaccolni a korát.

  • Megosztás:
hirdetés