Cher nem is titkolhatná, hogy jó pár plasztikai beavatkozáson és szépészeti kezelésen átesett már. A hetvenen túl is olyan feszes a bőre, mintha megállította volna az időt.

hirdetés

Az ugyan nem mondható el Cherről, hogy 73 évesen is ugyanúgy fest, mint a húszas éveiben, hiszen a popdíva vonásai azóta kissé megváltoztak, de tény, hogy tükörsima bőrével teljesen ellentmond az életkorának.

Cher farmerban és pulóverben is gyönyörű

A Dsquared2 tervezőpárosa nagy ötlettel állt elő: egy olyan, mindenki számára ismert ikont választottak a tavaszi-nyári kollekciójuk népszerűsítésére, aki hidat emel a generációk között. Legyen szó fiatal, vagy idős emberről, nincs olyan, aki ne ismerné Cher nevét, vagy ne lenne képben a stílusát illetően. Az énekesnő színpadi megjelenése extravagáns, csillogó, igazi dívához méltó, és a mindennapokban sem veti meg a feltűnő darabokat.

Dean és Dan Caten, a Dsquared2 márka alapítói és tervezői azonban szimpla farmerba és ikon-feliratú pulóverbe bújtatta a 73 éves hírességet, aki ebben a laza szerelésben talán még inkább meghazudtolja korát, mint egyébként. A kampányt nem egyetlen csillagra élezte ki a brand, ugyanis a női vonalat a 23 éves Hailey Baldwin és Abby Champion propagálja Cher mellett.

 

Bár a modellek ötven évvel fiatalabbak a popdívánál, mindez egyáltalán nem szembetűnő a kampányban, sőt, valahogy az egész kortalan és időtlen, amire a múltidéző szettek, és persze a képszerkesztői utómunkálatok is erősen rásegítenek. A retró hangulatú fotókat Mert Alas és Marcus Piggott készítette.

Kiemelt kép: Bruce Glikas/FilmMagic/Getty Images.

Képgaléria képei: Mert & Marcus/Dsquared2, Getty Images.

  • Megosztás: