Charlize Theron nem erőlködik azon, hogy fiatalabbnak nézzen ki a koránál, a gyönyörű színésznőn mégsem látszik meg az idő múlása. Kortalan szépség, aki ugyan nem lihegi túl az öltözködést, elbűvölően sikkes és elegáns. Igazi stíluskaméleon, aki minden egyes összeállításból kihozza a maximumot, és mindig belecsempészi a kifinomult nőiességet. Nem zárkózik el a szexibb, dögösebb holmiktól sem, de soha nem billen át a ló túloldalára. A Harper’s Bazaar októberi számának címlapján is letisztult, természetességet sugárzó nőiességével ragadja meg a figyelmet, a divatanyagban letisztult, finom szetteket visel, a visszafogott luxus jellemzi a róla készült képeket.

hirdetés

Hollywoodban cseppet sem egyszerű érvényesülni, sokan egy-egy filmszerepnek köszönhetik a népszerűségüket, ám azt csak kevesen érik el, hogy évtizedeken át a toplistás színésznők között említse őket a nagyközönség. Charlize Theron neve fantasztikus tehetségével, lenyűgöző megjelenésével már-már egybeforrt a hollywoodi sikergyártásokkal, mind színésznőként, mind pedig producerként elismert személy.

Az Oscar-díjas színésznő az életben, valamint a filmvásznon is igazi kaméleon. Rengeteg különböző karaktert játszott már el, a stílusát és a frizuráját szintén gyakorta váltogatja. Ennek köszönhetően mindig rendkívül izgalmas a megjelenése, általában tartogat valami meglepetést.

Most a Harper’s Bazaar októberi számának címlapján kapott szerepet, ahol egy visszafogott, elegáns, kifinomult nő képét testesíti meg. Egy hosszabb interjú mellett több fantasztikus fotó is készült róla. Charlize Theron nyíltan beszél arról, hogy nőként milyen nehéz volt érvényesülni Hollywoodban, és hogyan telnek a napjai egyedülálló anyaként. A gyerekei a legfontosabbak számára, miközben a munkáját sem hanyagolja, mégis ügyesen lavíroz a hétköznapi teendők között.

Mindeközben egy percet nem öregedett, s noha némi retus felfedezhető a fotókon, most nem tolták túl feleslegesen az utómunkát. A fényűző luxus abszolút átjön a képeken, ám cseppet sem tolakodó vagy zavaró módon. A színésznő egyszerű darabokat visel, könnyed makeupja és letisztult frizurája remekül passzol a koncepcióhoz.

Lenyűgöző fotók, amelyek hangsúlyt adnak Charlize Theron belülről fakadó nőiességének

Charlize Theron arról is beszélt az interjúban, hogy mennyire zavaró volt számára, hogy cseppet sem kontrollálhatta, hogy mit visel az egyes produkciókban. Ez maximálisan érthető, hiszen a divat az önkifejezés egyik kulcseszköze, az öltözködéssel rengeteg információt lehet közölni saját magunkról, a személyiségünkről, egyéni ízlésünkről. Ha ennek fiatalkorban valaki gátat szab, igencsak nehéz utólag megtalálni a belül lapuló nőiességet és stílust.

Ezek a fotók éppen ezért fantasztikusak. A 47 éves színésznő szó szerint ragyog, átható tekintetével mindenkit elvarázsol, miközben az általa viselt szettek mellett sem lehet szó nélkül elmenni. A sikkes, finom eleganciát tükröző összeállítások egyszerű alapdarabokból épülnek fel, mégis érzékelhetően tükrözik a luxust.

 

A színésznőtől egyébként nem áll távol a modellkedés, fiatalon modellszerződést kapott, aminek köszönhetően egészen Milánóig vezetett az útja. Ezután New Yorkban dolgozott, ahol hamar a színészi pályára lépett, karrierje pedig a legtöbb filmrajongó számára ismertté vált. Charlize Theron munkája mellett rendszeresen vállalt fotózásokat, még a Playboyban is megjelent.

 

A fotósorozathoz összeállított egyszerű, mégis nőies szettek nem akármilyen darabokból épülnek fel. Olyan márkák kreációi jelennek meg a repertoárban, mint a Dior, a Loewe, a The Row vagy éppen a Prada. Ennek ellenére olyan fazonokban pózol, amelyek maximálisan letisztultak és inspirálóak. Nem feltétlenül kell mélyen a zsebbe nyúlni ahhoz, hogy hasonló darabokat találj, ezek az összeállítások elképesztően stílusosan mutatnak negyven felett.

 

Kiemelt kép: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images.

Cikkfotók: Josh Olins/Harper’s Bazaar.

  • Megosztás:
hirdetés