Catherine O’Hara kortalan megjelenéséhez színes, izgalmas stílusa is hozzájárul. A színésznő alakította egykor Kevin McCallister édesanyját a karácsonyi vígjátékban, ami a kilencvenes évek óta cseppet sem veszített népszerűségéből. Bár sok idő eltelt azóta, Catherine bájossága semmit sem fakult, stílusérzékét pedig tökélyre fejlesztette az évek során.

hirdetés

A legtöbben talán már fel sem tudják idézni, hányszor látták a Reszkessetek, betörők! című filmet, amit hazánkban szinte minden évben műsorra tűznek karácsonykor. Catherine O’Hara ugyan nem csak ebben az egy filmben szerepelt, de nagyjából mindenki ehhez az alkotáshoz köti a nevét.

A forgatás óta már több mint 30 év eltelt, de a 67 éves színésznő láttán mindezt nem érzékeljük. Természetes, üde jelenség, aki nem palástolja ráncait, de így is bőven letagadhatna 10 évet a korából. Stílusos öltözékeivel nem csak csinos alakját, hanem finom nőiességét is nagyszerűen hangsúlyozza.

Catherine O’Hara szupernőiesen öltözködik

A kanadai születésű színésznő stílusa olykor egészen elrugaszkodik a szokványos viseletektől. Az általa választott dresszek egyszerre erősítik nőiességét, és hagynak némi teret vagány, vidám kisugárzásának.

Ezek az egyszerű ruhák csillogásukkal keltenek sikkes hatást. A sárga pöttyös remekmű remekül harmonizált Catherine barackos bőrszínével és szőke hajával. Alatta a fekete, térdnél bővülő ruháját apró uszálya tette dögössé, még úgy is, hogy a színésznő nyakig be volt öltözve.

 

Bár szereti a színeket, Catherine O’Hara szettjei közül mégis a fekete-fehér kombinációk a leglátványosabbak. A textilminták olyanok, mintha optikai illúziók lennének.

 

A színésznő a klasszikus fazonú ruhákat is szívesen viseli, de ha teheti, akkor távol marad a sablonos daraboktól, és inkább a mintás, színes megoldásokat részesíti előnyben. Ezek a kreációk már önmagukban is vidám, bohém hatást keltenek, így nem kell túlgondolni a kiegészítőket. Catherine csupán vörös rúzzsal, és egy feltűnő gyűrűvel koronázta meg az összképet.

Kiemelt kép: Taylor Hill/Getty Images.

Cikkfotók: Gregg DeGuire, Taylor Hill, Jenny Anderson,John Shearer, Steve Granitz/WireImage, Karwai Tang, Daniele Venturelli/WireImage, Isaiah Trickey/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés