Axente Vanessa az egyik legkeresettebb magyar modell, így nem meglepő, hogy rendszeresen láthatjuk a neves külföldi márkák kampányaiban. A 25 éves manöken az elmúlt években szinte az összes luxusmárka kifutóján megfordult, most az ausztrál Marie Claire fotóin bűvöl el mindenkit.

hirdetés

A magyar modellt senkinek sem kell bemutatni, hiszen Mihalik Enikő és Palvin Barbi mellett az egyik legsikeresebb manökennek számít. Axente Vanessa szinte az összes nagy márkával dolgozott már együtt, emellett rendszeresen fotózzák a Vogue-nak. Külföldön is nagy a rajongótábora, ami nem véletlen, hiszen gyönyörű, stílusos ifjú hölgy.

Sűrű évet zárt a modell, tavaly sok divatkampányban, magazinban felbukkant, és férjhez is ment. Különleges menyasszonyi ruhája bejárta a sajtót: egy elegáns nadrágkosztümben mondta ki az igent, amelyhez a VECSEI Millinery kalapját viselte. Vagány szerelése elképesztően sikkes volt, így nem meglepő, hogy sokan merítenek belőle ihletet.

Axente Vanessa elegáns szintre emelte a lábvillantást

Vanessa most az ausztrál Marie Claire egyik divatanyagában szerepel, a fekete-fehér fotókon pedig a lábaira került a hangsúly. A fotósorozat a Back to the Future vagyis a Vissza a jövőbe címet viseli, ami egyértelmű utalás a nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb filmjére. A magyar szépség egy retró autóban pózol, ami nagyon hajaz az alkotásban használt járműre.

A modell klasszikus, nőies zakókat, blúzokat visel, amelyeket csipkés alsókkal, harisnyákkal egészített ki a stylist. Csak hosszú lábait villantja meg az összeállításban, mégis elképesztően dögösek a képek.

Vanessa  retró stílusú Saint Laurent-darabokat visel, ezeket hangsúlyos ékszerekkel és fehérneműre hajazó részletekkel tették teljessé. A 25 éves modell a nyolcvanas évek eleganciáját eleveníti meg a divatanyagban, mindenféle felesleges cicoma nélkül, letisztult formában, a finom nőiességet szem előtt tartva.

 

A képeket Darren McDonald készítette az ausztrál Marie Claire számára. A csinos ruhadarabokat Naomi Smith válogatta össze a magyar modell számára. Vanessa lágyan ondolált retró frizuráját Michele McQuillan készítette el. A hollywoodi loknik nagyszerűen passzolnak a képek hangulatához.

A retró stílusú fotósorozatban a nyolcvanas évek stíluselemei az ötvenes években divatosnak számító fazonmegoldásokkal keverednek. A két korszak kombinációja igazán különös, izgalmas elegyet alkot, ettől csak még egyedibbé válik a képanyag.

 

Kiemelt kép: Oleg Nikishin/Epsilon / Getty Images.

Képgaléria képei: FashionGoneRogue.com.

  • Megosztás:
hirdetés