A farmer hajtogatása sok mindenkin kifog, hiszen alapvetően kissé merevebb a nadrágok anyaga, mint egy pólóé vagy szimpla blúzé, ráadásul egy rossz technika miatt rengeteg helyet el is foglalnak. Ez a két trükk seperc alatt orvosolja a problémát, pár mozdulattal helytakarékosan, esztétikusan kerülnek vissza a farmernadrágok a szekrénybe.

hirdetés

A farmer hajtogatása sokkal egyszerűbb lehet a jó technikával

Sokan egyébként is nehezen férnek el a szekrényben, hiszen gyakran elmarad a szezonális gardróbrendezés annak ellenére, hogy rengeteg helyet lehetne megspórolni vele. Az ember már csak ilyen, a legtöbb nő szereti felhalmozni a holmikat, „jó lesz még az valamire” alapon. A farmerek hajtogatása egyébként sem könnyű feladat, a stócok dőlnek-borulnak, ráadásul irtó sok helyet foglalnak el a szekrényben.

Ezzel a két trükkel pillanatok alatt megoldható a probléma. A farmer hajtogatása könnyed, egyszerű mozdulatokkal kiváltja az elodázott, sokak által gyűlölt ruhapakolgatást.

 

Nem csupán utazáskor, a ruhadarabok bőröndbe gyömöszölésekor fontos az esztétikus, helytakarékos hajtogatás. A hétköznapokat nagyban megkönnyíti a rendszerezett, átgondolt ruhatárolás. A farmerek kaphatnak külön fiókot, esetleg vállfán is beakaszthatók a gardróbszekrénybe úgy, ahogy a videóban is látható.

Ennek nem csak az az előnye, hogy a reggeli készülődés jelentősen lerövidül, a nadrágok élettartama szintén nagymértékben megnőhet, a farmerek kevésbé sérülnek, gyűrődnek tárolás közben.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés