A szekrényben általában olyan ruhákat is tárolunk, melyek nem kerülnek elő hetente. Ha kevés a hely, a szezonális cuccok tárolása fejtörést okozhat. Íme, egy kis segítség a helytakarékos pakoláshoz!

Szezonváltáskor nincs egyszerű dolgunk, ha kevés hely áll a rendelkezésünkre, hogy pihentessük a már nem használatos ruhákat. A kabátok és az alkalmi ruhák tárolását nem könnyű megoldani, ha tele a szekrény, és egymás hegyén-hátán torlódnak a ruhák.

Észszerű ilyenkor a gyakran használt darabokat előre tenni, hogy könnyen a kezünk ügyébe kerüljenek, de a szezonból kifutó holmikat sem kell a pincébe suvasztani, amennyiben praktikus módon hajtjuk össze őket.

Rengeteg helyet spórolhatunk, ha kicsit megfeledkezünk a szokásos hajtogatási módokról, és igyekszünk minél kisebbre tömöríteni a ruhákat. Persze, nem mindegy, hogyan tesszük ezt, hiszen a kényes ruháknak nem tesz jót, ha túlságosan összenyomódnak, és nem árt, ha kicsit szellős marad a szekrény.

A videón látható tippek még jól jöhetnek, amikor sorra kerül a tavaszi gardróbtakarítás és rendszerezés. Helytakarékos ruhahajtogatási tippeket mutatunk.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés