Beyoncé ismét egy roppant izgalmas kollekciót tervezett az Adidasnak. Az énekesnő elvetette a jól megszokott koncepciókat, és igazán üdítő sportruhákat alkotott a márka számára. Idén a farmer jelentette a legnagyobb inspirációforrást, ezt bolondították meg sportos és szexi elemekkel!

hirdetés

Beyoncé már sokadjára tervez az Adidasnak, bár az első kollekció nem aratott osztatlan sikert, – és sokan kicikizték miatta az énekesnőt – , idővel belejött a ruhatervezésbe, hiszen minden szezonban elképesztően menő, nőies kreációkkal rukkol elő. A gyűjteményekben megtalálhatóak a laza, vagány, és a testhezállóbb, szexisebb darabok. Beyoncé a reklámozásból is kiveszi a részét, a nőies vonalain csodásan mutatnak az alakot kiemelő fazonok.

Elképesztően szexi lett Beyoncé új kollekciója

A kreatív csapat ezúttal a jól ismert sportos dzsekiket, kényelmes nadrágokat farmerból készült holmikra cserélte. Az Ivy Park kollekciók eddig is univerzálisak voltak, hiszen a kreációk egyaránt megállták a helyüket az utcai viseletben, ám az edzéshez szintén alkalmasak voltak. Az új gyűjtemény csak tovább erősíti ezt a vonalat, hiszen a sportos fazonú farmerek, szexis felsőrészek bármivel kombinálhatóak.

Volt már élénkebb színekben pompázó téli kollekció, ám arra senki sem számított, hogy Beyoncé a farmert ennyire meglepő módon gondolja újra.

Beyoncé Ivy Park Rodeo nevű új kollekciójában megelevenedik a vadnyugat jól ismert hangulata. A kreációk a cowboyok által viselt ruhadarabokra hajaznak: megtalálhatjuk a jellegzetes kalapjukat, a vastag öveket és a lábakat védő csizmákat. A tradicionális viseleteket szexi, dögös köntösbe csomagolták, és csupán finom nüanszként csíphetjük el a vidék báját.

A szabások és a ruhakivágások már ismerősek lehetnek a korábbi közös projektekből. A jellegzetes Ivy Park mintázat és az Adidas ikonikus három csíkja is feltűnnek, csak most minden a farmeranyagra került fel.

Bár Beyoncé számtalanszor bemutatta már, hogy minden stílus jól áll neki, ezzel a rodeós tematikával jól kihangsúlyozta belső vadságát. A reklámfilmben megmutatja, hogy még a lasszóval is tud bánni! Texasban született, így ez mondhatni a vérében van.

Akadnak extrémebb szettek is, mint ez az arany, csillogó nadrág, és a hozzá passzoló kalap. A szokatlan szerelést magassarkúval egészítette ki az énekesnő.

Természetesen a tehénbőr minta sem maradhatott ki a repertoárból. A furcsa, ám napjainkban mégis divatos motívum kellemes barna és lila színkombinációt kapott. Ezúttal a nőiesebb szoknyafazonokon, illetve a felsőkön jelenik meg.

Beyoncé számára ez a kollekció sokkal különlegesebb, mint azt elsőre gondolnánk. Az énekesnő Texasban született, gyerekként sokszor volt rodeón, ami az egyik legnépszerűbb sport az államban. Az édesanyja mindig cowgirlnek öltöztette, így az Ivy Park új gyűjteményével a kedves emlékeit idézi fel.

 

Kiemelt kép: Kevin Mazur/Getty Images.

  • Megosztás: