Barbie Ferreira merész stílusa sokakat inspirál, a színésznő egyáltalán nem takargatja telt alakját. Pontosan tudja, hogy mi áll jól neki, és előszeretettel követi az ütős trendeket.

hirdetés

Barbie Ferreira sokak számára az Eufória című sorozatból lehet ismerős, de aki egy kicsit is jártas a divatvilágban, biztos, hogy összefutott már a telt alkatú modell fotóival is. Nem csak színésznőként, plus size modellként is egyre sikeresebb, kifejezetten büszke kerekded idomaira és nem takargatja alakját.

Fantasztikus karrierje és vagány, magabiztos kisugárzása mellett stílusáért úgyszintén sokan követik, ugyanis öltözködése egyáltalán nem nevezhető hétköznapinak. Imádja a trendeket és az ütős szetteket, mindig hangsúlyozza telt vonalait. Megjelenését soha nem befolyásolta, hogy mennyit mutat a mérleg nyelve, olyan ruhákat visel, amelyekkel tökéletesen át tudja adni személyiségét és ízlését.

Barbie Ferreira stílusa merészen nőies elemekre épül

Barbie Ferreira igazi divatikon, személyisége és határozottsága sokak számára inspiráló. Felvállalja merészen nőies megjelenését, nem aszerint öltözködik, hogy mit gondolnak róla mások. Nem engedi, hogy a vélt vagy valós társadalmi elvárások s ezáltal telt alakja befolyásolja, akadályozza merész stílusának megmutatásában, megélésében. Bátran hangsúlyozza vonalait, nem trükközik, hogy eltakarja a pluszkilókat, rendszerint bebizonyítja, hogy bárki éppen olyan nőies és vonzó lehet teltebb alkattal, mint az, akit karcsú vagy átlagos formákkal áldott meg a sors.

Az öltözékeiben gyakran tűnnek fel retró és vonzerőnövelő elemek, szereti keverni a különböző stílusokat. A galériában képeken mutatjuk, hogy milyen változatos és izgalmas Barbie Ferreira ruhatára.

 

Nem lehet elmenni szó nélkül amellett, hogy a színésznő elképesztő stílusérzékkel rendelkezik, ám mindeközben fontos, hogy mit közvetít a merészebb szettekkel. Az általa viselt ruhadaraboknak bizony fontos üzenete van, amellyel nők sokaságának ad motivációt a divat szeretetére és a nőiesség megélésére.

Gyakran visel kivágott, testhezálló fazonokat, amelyek sokáig tiltólistásnak számítottak a társadalom szemében, ha valakire felcsúszott néhány pluszkiló. Barbie Ferreira nem takarja el telt vonalait, sőt, sokszor optikailag is hangsúlyozza szélesebb csípőjét. Ahogy a divat szeretete és az izgalmas ruhatár nincs életkorhoz kötve, úgy a testsúly sem szűkítheti le a repertoárt.

A színésznő most igazán kiélheti a divat iránti szeretetét, ugyanis már régóta a kilencvenes évek stíluselemeit variálja, amelyek idén ismét elképesztően népszerűvé váltak. Még a legegyszerűbb szetteket is szereti feldobni egy kis extrával, nem akar eltűnni a tömegben. A teltebb, teltkarcsú alkattal rendelkező nők sokáig szerettek volna láthatatlanná válni, eltűnni és eltakarni magukat a ruhák által.

Manapság már egyre elfogadóbb a társadalom, és a divatvilág is azt hangsúlyozza, hogy az önkifejező öltözködés nem függ a testalkattól vagy az életkortól. Megkönnyíti a személyes stílus kialakítását, hogy ma már plus size méretek is helyt kapnak a kollekciókban és a kifutókon. Barbie Ferreira a testpozitív szemlélet egyik élharcosa, imádja hangsúlyozni alakját.

Barbie Ferreira elképesztően magabiztos és határozott, gyönyörű arcának és lehengerlő kisugárzásának köszönhetően modellkarrierje talán már nagyobb ívben szárnyal, mint a színészi pályája. Címlap címlapot követ, miközben neves márkák kérik fel együttműködésre.

Kiemelt kép: Pascal Le Segretain/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés