A vadóc és elegáns megjelenés sem áll távol Barbie Ferreira stílusától, sokoldalú nőiességét a brazil Vogue áprilisi címlapján és képsorozatában éppúgy megcsillantja. Sikeres modellként és színésznőként egyaránt a testpozitivitás egyik meghatározó szószólója, öltözékeivel is azt tükrözi, hogy a vonzerő nem csupán a testalkat függvénye.

hirdetés

Barbie Ferreira már befutott, sikeres modell volt, amikor megkapta az Eufória című sorozat egyik főszerepét. Bár színésznőként még csak akkoriban kezdte bontogatni a szárnyait, az HBO felkapott szériájának köszönhetően hamar világszinten ismertté vált a neve.

Sokan nem csupán színészi kvalitása kapcsán figyeltek fel rá, hanem az öltözködés terén tanúsított magabiztosságával is egyre népszerűbbé vált. Minél több nyilvános eseményen vett részt, annál inkább bekerült a magazinok és márkák látókörébe, így gyakorlatilag a korábbinál is nagyobb lendületet kapott a modellkarrierje.

Noha már 2016-ban a legbefolyásosabb fiatal nők között említette nevét a Time magazin, manapság még több lehetőséget kap arra, hogy fotóival és a vele készült interjúkkal az önelfogadás fontosságára irányítsa a figyelmet, és hangot adjon testpozitív hozzáállásának.

Az Instagramon, a divatkampányokban, illetve a magazinok hasábjain ugyanúgy képviseli elvét, miszerint a női vonzerő nem a testi paraméterek függvénye, teljesen mindegy, ki milyen magas és mennyi a testsúlya, a szexi, izgalmas, nőies kisugárzást ugyanis nem ezek határozzák meg.

Tavaly megdöbbentette a rajongókat, amikor két évad után bejelentette, hogy nem kíván tovább részt venni az Eufória folytatásában, majd Dax Shepherd podcastjában nyilatkozott arról, miért jutott erre a döntésre.

Elmondása szerint mindennél jobban szerette volna, ha nem a kövér legjobb barátnő szerepe jut neki, de leginkább azt kifogásolta, hogy az első évad erős kezdése után az ő karaktere kezdett elsikkadni, úgy érezte, nincs több szál számára a történetben. Az Instagramján közzétett story-ban azonban elismerően nyilatkozott Kat Hernandez karakteréről, akit két évadon át megtestesített. Különlegesnek és rejtélyesnek tartotta szerepét, alakításának pedig könnyes szemmel mondott búcsút.

Barbie Ferreira nem először látható a Vogue összeállításában, ezúttal az áprilisi brazil kiadás címlapján és fotósorozatában szerepel.

Barbie Ferreira vagánysága és nőiessége is megcsillan a brazil Vogue fotóin

A brazil származású amerikai színésznő egy áttetsző, horgolt Chloé ruhát visel a címlapon, amely testhezálló fazonjával és sejtelmes anyagával arra mutat rá, hogy a dögös kreációk nem feltétlenül kihívóan közönségesek.

Ez például egy elegáns darab, amely fantasztikusan mutat Barbie Ferreira nőies, teltkarcsú alakján. Ugyan egy másik szexi dressz is előkerül a divatanyagban, amit a medence mellett heverészve visel magán a színésznő, a fotósorozat cseppet sem lő túl a célon.

A Stella McCartney kollekciójából választott lazán horgolt megoldás alatt testszínű alsóneműt visel a modell, a virágok és a pillangók pedig a tavasz romantikájával fokozzák a retró öltözék báját.

A stylist, Chris Horan sikkes szintre emeli az alakhangsúlyos megjelenést, hiszen a brazil Vogue képsorozata nem csupán testközpontú, Barbie Ferreira egyénisége és szellemisége éppúgy előtérbe kerül.

A művészeti igazgató, Júlia Filgueiras, valamint a divatvonal vezetője, Rita Lazzarotti egyaránt arra törekedett, hogy a színésznőről megjelent képek önazonosak legyenek, ezáltal hűen visszatükrözzék, milyen természetességgel éli meg a lényéből fakadó nőiességet.

A fotós, Gabriela Schmidt a fényekkel és a beállításokkal éppúgy ráerősített a vintage hangulatra, amelyben a múlt és a jelen határvonalai egy kissé elmosódnak.

Barbie Ferreira személyes stílusában ugyancsak gyakran felbukkannak a retró divatelemek és a nőies szabásvonalak, miközben a vagány darabokra sem mond nemet. Talán épp ezért olyan zseniális ez a fotósorozat, mert nem rugaszkodik el élesen a valóságtól.

Kiemelt kép: Getty Images.

Magazinfotók: Gabriela Schmidt/brazil Vogue.

  • Megosztás:
hirdetés