A 34 éves Ana de Armas közel 17 éve játszik filmekben, sorozatokban, ám a világhírnév csak most jött el számára. A Marilyn Monroe-ról készült Netflix alkotás óta – amelyben a legendás színésznőt alakította -, még azok is megismerték a nevét, akik egyébként nem látták a Szöszi című filmet. A filmes sminkje és stylingja nélkül egészen másként fest a kubai szépség, aki a Madame Figaro kedvéért levetkőzte híres szerepét, és a felsőjétől is megszabadult. Művészi, de igazán szexi divatfotók születtek!

hirdetés

Bár nem a semmiből bukkant fel Ana de Armas – korábban Magyarországon is látható volt az Internátus című sorozat egyik főszerepében -, nálunk viszonylag kevesen kapták fel a fejüket a kubai színésznő nevére. A Blonde című film kapcsán viszonylag hamar világszerte reflektorfénybe került a Marilyn Monroe-t alakító hölgyemény, pláne, hogy a Netflix alkotásáról szinte mindenki véleményt alkotott, rengeteg kritika és cikk jelent meg a debütálása után.

Bár a történet – ami nem pontos életrajzi mű – megosztó érzéseket váltott ki a nézőkből, az vitathatatlan, hogy Ana de Armas szinte teljesen átlényegült Monroe-vá, megjelenésével, arcjátékával és gesztusaival is sikerült visszaidéznie a legendás színésznő emlékét. Jelenleg ehhez a nagyszabású alakításhoz kötik a nevét, így kétséges volt, sikerül-e valaha ténylegesen kibújnia Marilyn bőréből – képletesen értve.

A válasz nagyon hamar megérkezett, hiszen a barna szépség bődületesen sok címlapot kapott a film körüli felhajtás kezdete óta, és csak pár magazin játszotta meg a kézenfekvőt, és tette őt szőke parókában, Marilyn Monroe-nak sminkelve a borítóra. Így volt lehetősége arra, hogy kicsit a saját stílusába, sokoldalú személyiségébe is betekintést engedjen, sőt, azon sem lepődnénk meg, ha modellkarrier bontakozna ki ebből a rengeteg fotózásból. Pláne, hogy csodás megjelenésével a divat- és szépségmárkák figyelmét is felkeltette!

Ana de Armas nem csak Marilyn Monroe szerepében gyönyörű, vonzó nő

Ezúttal a francia Madame Figaro készített vele egy csodás divatanyagot, melynek kedvéért nem csak a híres szerepéből, hanem kicsit a ruháiból is kivetkőzött Ana de Armas.

Művészi, cseppet sem túlerőltetett beállítások jellemzik a képi anyagot, a kubai színésznő leheletfinom, natúr sminkben, egyszerű, összekócolt frizurával mutatja be az őszi-téli divat darabjait, és bár kétségkívül szexi fotók készültek róla, a sorozat igencsak távol áll a nyomulós, rámenős dögösködéstől.

 

Ana Celia de Armas Caso nyakig begombolkozva is nagyon erős, vonzó kisugárzással és nőies energiákkal bír, igazából még az ilyen sejtelmesen meztelenkedő fotókra sincs szüksége ahhoz, hogy felfigyeljenek rá.

David Roemer fotográfus azonban nagyon ügyelt arra, hogy a képi világ természetességet, könnyed lazaságot sugalljon, így semmi mesterkéltség nincs a pózokban. Barbara Baumel, a divatanyag stylistja főként letisztult, maszkulin stílusú fazonokat válogatott össze a Louis Vuitton repertoárjából, de egy vagány bőrnadrág és egy roppant csinos kis miniruha is feltűnik az összeállításban.

Kiemelt képek: Edward Berthelot/Getty Images,   David Roemer/Madame Figaro.

Képgaléria képei: David Roemer/Madame Figaro.

  • Megosztás:
hirdetés