Amanda Lear igazán sikkes és gyönyörű, stílusából pedig valósággal árad a nőiesség és a kifinomultság. A hetvenes évek diszkókirálynője nem veti meg a feltűnő darabokat, imádja az élénk árnyalatokat, a mély dekoltázst, valamint az aprólékosan formált részleteket. Bárhol jelenlen meg, egy díva hatását kelti, az évek múlásával sem ad lejjebb a sikkből.

hirdetés

A hetvenes évek diszkókirálynője cseppet sem veszített vonzerejéből, Amanda Lear csak úgy tündököl. Salvador Dalí egykori modellje Európa legismertebb énekesévé avanzsált a hetvenes évek derekán, ám nem csak legendás hangja, hanem elragadó stílusa is népszerűvé tette.

Az idő múlása igencsak kesztyűs kézzel bánik vele, bár láthatóan átesett pár szépészeti beavatkozáson, eredeti vonásait nem veszítette el az énekesnő. Minden alkalommal fantasztikusan néz ki, remekül öltözik, és rendkívüli érzékkel variálja a különböző ruhadarabokat.

Amanda Lear nem csak diszkókirálynő, valódi stíluskirálynő is

Imádja a színeket és a mintákat, nagyon figyel a részletekre

Számos stylist azt a tippet adja elsőként a fiatalos megjelenéshez, hogy igenis be kell vállalni a vibráló tónusokat. A színes öltözködés vidámabbá varázsolja a külsőt, felpezsdíti az öltözéket és a kisugárzást, ami a lélekre éppúgy pozitív hatással van. Amanda Lear nem óvatoskodik az árnyalatokkal, rajong a feltűnő ruhákért. Mégis ízlésesen válogat, az élénk tónusú darabokat rendszerint egyszerű, visszafogott fazonokkal tálalja.

 

Mindig figyel a részletekre. Amanda Lear imádja az aprólékosan kidolgozott részleteket, az öltözékét pedig ehhez igazítja. Gyakran bársony- vagy selyemkesztyűvel finomítja megjelenését, aminek a színe minden alkalommal passzol a kiegészítőkhöz vagy a ruhához.

Nem zavarja a mély dekoltázs

Amanda Lear kicsit sem takargatja formás alakját, a mély dekoltázst cseppet sem tartja korhoz kötöttnek. A diszkókirálynő nem óvatoskodik, ám hiába a köldökig kivágott ruha, rajta kicsit sem mutat túlzóan az összhatás.

A legegyszerűbb darabokból is kihozza a maximumot

Az egyszerű darabokat is remekül kombinálja. A megfelelő kiegészítőkkel bármi nőiessé és vonzóvá varázsolható. Elegendő egy kis csipke, pár ékszer, illetve a fazon és a ruha anyaga éppúgy sokat nyom a latban.

 

Kiemelt kép: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images/Getty Images.

Cikk képei: Julien M. Hekimian/Getty Images For Roger Vivier/Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images/Stefania D’Alessandro/Foc Kan/WireImage/Dominique Charriau/WireImage/Marc Piasecki/Pietro D’Aprano/Ernesto Ruscio/Bertrand Rindoff Petroff/Getty Images.

  • Megosztás: