Alexandra Grant stílusa olykor a merész és vagány elemeket sem mellőzi, ám ettől még nem lépi át a visszafogott nőiesség határát, nagyon jól egyensúlyozik a vékony vonalon. Keanu Reeves és párja nemrég együtt gálázott.

hirdetés

Alexandra Grant és Keanu Reeves régóta boldogok együtt, és bár nem igazán szeretik a nyilvánosság elé tárni a magánéletüket, a képzőművésznő olykor elkíséri színész párját egy-egy gálára, rendezvényre.

Alexandra Grant nem igazán szeret a középpontban lenni, ennek megfelelően sohasem túlzó vagy feltűnő a stílusa, de azért a nőies elegancián kívül az esztétikára érzékeny, határfeszegető művészi énje is megmutatkozik öltözködésében. A mindennapokban a lazaság sem áll tőle olyan távol, a jeles alkalmakra azonban mindig nőies ruhát választ, ami alapvetően nem hivalkodó, de a látványos részleteket sem mellőzi.

Legutóbb Los Angelesben, a 2023-as LACMA Art + Film Gálán jelent meg a páros, mindketten a Gucci darabjait viselték. Alexandra fekete estélyi ruhája alapvetően visszafogott és egyszerű volt, ám izgalmas szintre emelte a kulcslyukra emlékeztető kivágás.

Alexandra Grant stílusa ízlésesen merész

Az ötvenéves képzőművésznő kerüli ugyan a kihívó, feltűnő szetteket, de ennek ellenére sohasem snassz a megjelenése. Mindig belevisz valamilyen csavart a nőies összeállításaiba, például gyakran visel vöröset, vagy csillogó anyagokkal, kivágásokkal, fodrokkal trükközik.

 

Magas alkata még a vízszintes fodrokat is elbírja, ám arra mindig ügyel, hogy ne lőjön túl a célon. Alexandra Grant stílusa olykor üde, olykor visszafogott, pedig a sejtelmes kivágásokra sem mond nemet, csak épp olyan ruhákat választ, melyek közönséges magamutogatás nélkül emelik ki az alakját.

Kiemelt képek: Frazer Harrison/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés