Cindy Crawfordról a kilencvenes években ütős képsorozatok készültek a Vogue több számához, melyekre még ma is sokan emlékeznek. Ebbe az időbe repít minket vissza 17 éves lánya.

Kaia Gerber épp olyan sikeres modell, mint amilyen az édesanyja volt a kilencvenes években. Nem csoda, hogy óriási figyelem és hisztéria övezi a modellkarrierjét, hiszen nem lehet átsiklani afelett, hogy elképesztően hasonlít az édesanyjára. A legtöbb magazin szereti kiélezni ezt a hasonlóságot, míg a kampányokban inkább igyekeznek Kaia saját egyéniségét kidomborítani, és úgy alakítják a sminkjét, a haját, hogy a legkevésbé se hajazzon Cindy Crawford fiatalkori arcképére.

A Vogue magazint is elkapta a nosztalgikus hangulat, japán kiadásának decemberi képein kísértetiesen visszaköszön a múlt, mintha Cindy Crawfordot látnánk a húszas éveiben. Kaia Gerber még csak 17 esztendős, de gyakran jóval idősebbnek néz ki a koránál, most például teljesen lemásolta édesanyja egykori portréit, melyek szintén a Vogue-nak készültek.

  • Megosztás:
hirdetés