A zselés műköröm technikája új dimenziókat nyitott meg a manikűrdivatban. Csodás mintákat lehet létrehozni a népszerű anyaggal, és mi tagadás, gyerekjáték ráépíteni bármilyen tárgyra, vagy éppen ételre. Merthogy, ez a legújabb hóbort, ami kóstolgatja a körömtrendek határait.

hirdetés

Gondolkodtál már azon valaha, milyen lehet a babszemekből, hagymaszárból, barackhéjból, vagy eperből felépített műköröm? Nos, eláruljuk, eddig mi sem láttunk semmiféle kapcsolódási pontot az élelmiszerek és a manikűr között, de akad egy körömmániás blogger, aki igen, és eltökélte, hogy ezt mindenféle őrült és bizarr kompozícióval adja a világ tudtára.

Az ILYSM Nails ötletgazdája valójában egy óvodapedagógus, aki nem csupán ügyesen építi fel és dizájnolja be a műkörmöket, hanem őrültebbnél őrültebb manikűröket kreál a mézsűrűségű zselé segítségével. A Tik Tok közösségében egyenesen sztárnak számít, rengetegen rákattantak arra, amit a fiatal nő csinál. Hogy mit is csinál pontosan?

Hihetetlen, miket rejthet a zselés műköröm!

Nehéz kategóriába sorolni, vagy találó névvel illetni ezt a fajta manikűrt, ami kisebb trendet indított el a közösségi oldalakon. A műkörmökbe épített ételek egyébként nem mindig festenek bizarrul, ám sajnos a kompozíció érdekében vállalhatatlanul hosszú körmöket kell készíttetni, máskülönben nem férne el egy komplett hagyma, vagy citromszelet a zselébevonatban.

Miután megköt az anyag, csak lepolírozzák szép simára és fényesre, és máris van egy saját ételszobra az embernek, méghozzá az ujján. Mások sem tudták, hogy erre vágytak, de most, hogy valaki előállt ezzel az ötlettel, folyton arra kérik, sarkallják és buzdítják a videó- és képmegosztó közösségekben, hogy bizarr körömvariációkat valósítson meg.

A profi műkörmös nem is tétlenkedik, mindenféle gyümölcsöt, zöldséget, magfélét, sminkeszközt, vagy bármilyen, mindennapokban használatos tárgyat megpróbál beleépíteni az általa készített műkörmökbe. Azóta sokan utánozzák, valahogy mindenkinek megragadja a gyermeki kíváncsiságát, hogyan, és mivel lehetne még furcsább manikűröket kialakítani.

Mi félúton valahol leragadtunk annál a pontnál, hogy a hagyma gyökere kilóg a műkörömből, és ez a kép valahogy nem enged szabadulni minket. A paradicsomos körmöket is nehéz megemészteni, mármint nem szó szerint értve, hanem úgy gondolati síkon. Ám volt már itt minden, ami a zselés manikűrbe belekerült: tészta, chili paprika, hínár, bab, kivi, eper, paradicsom, mandula, cseresznye, barack. Felsorolni is nehéz lenne a felhasznált alapanyagokat.

Ez a nő óvónőként fittyet hány arra a nevelő célzatú intelemre, hogy ne játssz az étellel! Persze, vitathatatlan, hogy remek hobbit talált magának, és izgalmas manikűrök születnek a keze alatt.

Azért nem hinnénk, hogy divat születne ebből a hóbortból, bár tökéletes lehetőséget nyújt a kísérletezésre!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés