Az idei körömdivat elképesztően színes, végre kedvünkre játszadozhatunk a különféle mintákkal, formákkal. A vidám festések egy pillanat alatt feldobják a hangulatot, a bohókás mintázatok pedig nagyszerűen illeszkednek az aktuális irányzatokhoz.

hirdetés

Az utóbbi években a letisztult manikűrök hódítottak, a tél hangulatához például, leginkább a tejfehér körmök passzoltak. Bár az egyszerű festések igazán nőiesek, időnként vágyunk egy kis különlegességre, vibrálásra. A vidám színekkel díszített körmök magukban hordoznak mindent, ami a nyári szezonban divatosnak számít!

Megjelentek a hetvenes évek ihlette printek, amelyek a vadító színárnyalatokkal pezsgést visznek a megjelenésbe. A hatalmas virágok, csíkok és a geometrikus minták egyre több ruhadarabon jelennek meg, és akár a körmeidet is díszíthetik. A variálásuknak csak a képzelet szabhat határt, így kedvedre játszadozhatsz az egyes árnyalatokkal.

Az idei körömdivat vibrálóan színes

Az új körömdivat egyik legnagyobb előnye, hogy nem igényel túlságosan precíz mozdulatokat, és egy kis gyakorlással, akár otthon is elkészítheted a mintákat. Az eltérő körömhossz sem akadály, rövid körmök díszítéséhez ugyanúgy találhatsz remek ötleteket.

Ha a visszafogottabb megoldásokat kedveled, akkor az alapszín után következhet pár mesés pasztellárnyalat. Érdemes beemelni a repertoárba a krémesen lágy, és vibráló  fagylaltszíneket.

Az egyszínű körmök is lehetnek sikkesek, ehhez csupán vidám színű lakkokra van szükség. Az egyszerűbb festéseket otthon is elkészítheted!

A geometrikus minták és a hanyag vonalak igazán vidámmá teszik a manikűrt. A legnagyobb előnyük, hogy az elkészítésük nem igényel nagy kézügyességet és rajzos technikákat, és akár egy vékony ecsettel is megfestheted az ábrákat.

A csíkok végigfuthatnak a köröm egész hosszán, de trükkös hullámvonalként úgyszintén megjelenhetnek a manikűrben. A macerásabb variációkhoz érdemes szakember segítségét kérni, hiszen így igazán tartós, és szép lesz a végeredmény.

A klasszikus, francia mankűrt is elkészítheted színes verzióban, ez a megoldás egyszerre visszafogott és vidám.

A színes körmök kiegészülhetnek virágokkal, a mintáktól sokkal különlegesebb lesz a festés. A nyolcvanas-kilencvenes évekre hajazó neonszíneket se felejtsd ki az ötlettárból, melyek most az öltözködésben úgyszintén divatosak. Bézzsel és semleges árnyalatokkal kombinálva kifinomultabb hatást keltenek.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés